Tänään oli viimeinen päivä työharjoittelussa. Vihdoinkin loppui se loputon kahvin juominen. Vihdoinkin loppui se treenattujen takapuolten hierominen. Luojan kiitos!

Saatiin läksijäislahjaksi eilen jo kaljaa "muutama" tölkki sekä tänään nimmareilla varustettu eräs varuste. Tarkempaa tietoa saavat kaverit halutessaan sähköpostilla. Ihanaa kun pääsee takaisin normaaliin päivärytmiin.

Huomenna olisi tiedossa töitä ja töitä. Että jos vaikka menisi nyt jo nukkumaan niin jaksaisi vetää muutaman hieronnan. On päässyt jo ihan rapakuntoon kun ei ole juuri mitään tehnyt viimeiseen kolmeen viikkoon. Eilenkin nukahdin kello 20 tenttipapereiden päälle. Piti siis lukea. Nivelten kokeiden kanssa kävi ihan samanlailla. Piti lukea ja nukahdin alle nanosekunin. Herätys by Kuopus aamulla. "Äiti, miksi sä olet nukkunut kaikki valot päällä?". Niinpä.

Olisi muutama tölkki energiajuomaa tossa pöydällä. Pitäisikö se juoda vodkan kanssa vai ilman? Opettaja sanoi, että pohjanpojan kanssa. Tarvii varmaan kokeilla kumpi on parempi.

Mutta kyllä oli mukava mennä tänään takaisin koululle. Oikeasti kamala ikävä muutamia. Kuten kaimaani ja Lemmikkieläintä ja Raskaanaolevaa ja PappaBetalar3:sta. Miten sitä pärjää kun koulu loppuu? Tai edes kesälomalla? Apua! Onneksi sitä ennen on Viron reissu koko porukan kanssa. Luoja, siitä ei taas hyvää seuraa...