Oikeastaan ton otsikoin voisi muuttaa syysmuotia aina syksyisin.

Eli tulee elokuu - lämmintä - ollaan shorteissa ja hameissa (ei siis pojat, ainakaan kaikki). Valitetaan, että on liian kuuma (vaikka koko kesän on satanut).

Tulee syyskuun alku- tarkenee - ollaan edelleen shortseissa ja hameissa. Tulee yskä ja flunssa ja ollaa töistä poissa kun on kuljettu liian vähissä vaatteissa. Valitetaan, että on liian kylmä ja kesä on liian lyhyt.

Tulee syyskuun puoliväli - kylmenee - kuljetaan housuissa ja t-paidassa (paitsi ne jotka ovat olleet flunssassa). Ihmetellään kun sormet jäätyy aamulla (lämpöä plus 2) kun ajetaan fillarilla. Valitetaan edelleen, että kesä on liian lyhyt.

Tulee syyskuun loppu - kylmä ja yöllä pakastaa - kuljetaan housuissa ja t-paidassa ja otetaan ehkä takki mukaan. Kaadutaan ensimmäisen kerran fillarilla yöpakkasten jälkeen. Ruvetaan stressaamaan joulusta (tämä koskee vain naisia ja homoja) tai mietitään playoffs joukkueita (tämä koskee kaikkia fiksuja).

Lokakuu - pakkasta - kaivetaan toppavaatteet- kirotaan talvi. Tässä vaiheessa kaikki ovat olleet jo flunssassa.

Marraskuu - pakkasta ja lunta ja pyryttää - ihan sama mitä päällä kunhan on. Kukaan ei erota lumen seasta mitä toisella on päällä koska kaikilla on kiire pois ulkoa.

Joulukuu- maaliskuu - lue kohta marraskuu.

No nyt meni jo talvimuodin puolelle. Voi ei... Että oikeasti ihan sama mitä on päällä! Jos joku miettii mitä minulla nyt on niin katso kohta syyskuu: farkut ja t-paita.