Koska minulla on tylsää niin keksin ajan kuluksi kaikkea tyhmää ja turhaa. Pelailin sitä kamalaa peliä, jonne on linkki laatikossani ja keksin oivan testauksen aiheen. Lähetin siis kyselyn kuudelle ihmiselle (3 insinööriä, 3 ei-insinööriä, 2 miestä, 4 naista), jotka pelaavat (tai ainakin toivon niin) peliä ja kertovat sitten minulle mikä on kenenkin paras tulos. Teen vaativan tutkimuksen siitä ovatko insinöörit parempia siinä kuin ei-insinöörit. Oma veikkaus, että insinöörit pärjää huonommin. Katsotaan mihin tutkimustulos meidät johdattaa.

Minun on PAKKO lopettaa nämä yövuorojen teko. Eihän minusta saa kohta mitään järkevää ulos. Ajatelkaa nyt mitä kaikkea älykästä tuleekin mieleen. Kuten esim. jos on kamala kutina korvassa eikä löydä kuin  MRSA-viljelyyn tarkoitettuja puikkoja. Niin voiko niillä putsata korvansa? Pitäskö soittaa päivystävälle lääkärille?

Mutta nyt etsin uusia typeriä testejä tai teen mensan testin. Nyt juuri kun olen vireimmilläni kello 2.23. Viimeksi sain aika hyvät pisteet.... Tein kevät talvella neljältä yöllä ja kävin välillä vessattamassa yhden asukkaan. Silti tuli yli 120 pointsia. Ei paha!