Tämä tuleva juttu on sitten ihan täysin mauton. Mutta mitä muuta voi odottaa tähän aikaan aamusta? Perjantai päivä vielä. Siis minulle. Huomenna vapaata eli viikonloppu. Tällasta on tämä vuorotyöläisen elämä...

Niin mauton juttu. Lueskelin mitä olen tänä yönä kirjoittanut ja tuli ihan vaan mieleen tosta testiajotestistä, että pitäisikö tehdä tilastoa nopeimmista "testiajoista"? Mun nopein testiajaja on ollut 30 sekkaa. Kyllä jätkää vähän kai hävetti. Mut se olikin urheilija. Urheilijat on kai nopeita. Se oli judoka.

K. kertoi joskus, että sen kaverille oli käynyt niin, että ei oltu päästy edes testiajoasemiin kun jo bensapumppu levis. Heh heh. Oli kuulemma jätkällä ollut auto tallissa liian kauan. Esikoiseni isä oli kanssa pika-ajaja. Otin kerran aikaa ja se suuttu! Ihme kuski. Olin just lukenut tutkimuksesta jonka mukaan keskimääräinen testi ajo kestää (muistaakseni) 8 minuuttia. Tein reklamaation ex:lle kun meni vaan 5 minuuttia ja vaadin uusinta ajoa. Sit se tosiaan suuttu kun otin aikaa.

Joku muuten on ollut liian kauan ilman...