Svenska talanden blogissa oli kommenttia syntyperästäni. Olenko sukua Ville Vallattomalle? En ole. Voisin kyllä olla. Kun toi aikuiseksi kasvaminen on aika vaikeaa. Ainakin sellaiseksi kasvamiseksi kun pitäisi. Vakava, huumorintajuton.

Tarvii oikein miettiä kuka olisin. Nimistä sen verran, että kaveripiirissä on sovittu, että nimi on enne. Ja ne nimet ovat Mika, Ville ja Pasi. Koko tyttöporukalla on jokaisesta nimestä ainoastaan pahoja fiboja. Sori kaikki tuon nimiset... Ei pahalla. Paras esimerkki on nimestä Mika. Eräs ystäväni seurusteli (ja asui jopa yhdessä) erään Mikan kanssa jonkin aikaa. Sitten Mika ei enää halunnut seurustella niin tämä jätti ystäväni. Ja miten? Hän näppäränä jätti lapun sohvatyynyn alle, jossa luki: Olet tylsä en enää halua olla kanssasi.
Tämän lapun löysi ystäväni parin päivän päästä... Hyvä Mika. Mahtavaa jatkoa sinulle!

Otsikkoa jos joku ihmettelee niin... Minusta olen ihan selvää sukua Lumikille ja Prinsessa Ruususelle. Systeri: sinä ET ole kumpikaan noista... Eikä ehkä kukaan muukaan sukulaisista kun tarkemmin ajattelee...

Hitsi. Minun kotiapulainen on taas jättänyt työt tekemättä. Kamala sotku olohuoneessa. Luulen, että se siivooja käy sotkemassa kun en ole kotona. Pitäs varmaan palkata uusi. Eli etsitään ilmaista, toimeliasta kodinhoitajaa! Luontaisetuna on ainoastaan työnantajan viehättävä seura (määrittele sana viehättävä...heh heh).