Laitettiin esikoiselle juuri oma blogi josta voi vähän edes seurata mitä sinne toiselle paikkakunnalle kuuluu. Kaverit voivat kysyä sitä minulta sähköpostin kautta mikäli haluavat.

Ja vastaus Lissulle: ei todellakaan! Että saa Herra M íhan keskenään vaan olla. Oli muuten yöllä soittanut puoli kolmelta. Mahtoi olla kovin tärkeää asiaa kun siihen aikaan soittelee. Noh, minäpä en sillä päätäni vaivaa. Lisään vielä tässä että kyseessä ei ole siis insinöörin kuolema m vaan toinen herra m. jottei kukaan vain sekota siihen idiootti-idioottiin... Jolla muuten oli taas haku suomi24:ssa.... heh heh.. Jätkä ei ollut viitsinyt edes muuttaa tekstiään näiden vuosien aikana. Samaa kuraa sieltä se suolsi... Eli tekee ruokaa ja siemailee viiniä. Eli lämmitää saarioisten valmispitsaa tai lohikeittoa ja juo koko ajan kaljaa... Ikinä en ole sillä viinipulloa nähnyt! Ja sentään puolitoista vuotta olin sen elämässä... Ja koskaan ei muuten tehnyt sitä ruokaakaan...

Ja vastaus Eskalle: kyllä pukkia odotellessa. Olen ollut niin kovin kiltti koko vuoden niin lahjoja varmasti satelee. Mihinköhän ne kaikki laittaisi? JouluPUKIT vai lahjat? No kummatkin!

Ne sukujuhlat ovat todellakin mielenkiintoisia. Ei jaksaisi kovin monia. Erikseen niitä sukulaisia on mukava tavata, mutta kun ne kaikki kahjot tulee yhteen niin siitä ei vain hyvä seuraa. Joskus ei tiedät pitäisikö itkeä vai nauraa. Yleensä nauran. Ja annan muutamia piikikkään sarkastisia kommentteja joita osa (en suinkaan väitä tätä osaa tyhmäksi, he vain eivät ehkä tajua huumoriani..?) ei vain tajua. Ja sitten nauran kahta kauheammin!

Lääkäreistä vielä. Olin eräänä kesänä eräässä nimeltä mainitsemattomassa paikassa keikalla ja siellä nuori lääkäri kysyi minulta neuvoja lääkkeiden annosteluissa. Että joo. Kuka osaa ja kenellä on vastuu. Ihminen joka on vuosia tehnyt työtä niin pakkohan sitä on osata enemmän kuin juuri alalle valmistuva. Enkä todellakaan ole ainoa joka on lääkäriä neuvonut. Enkä tule olemaan. Ja tietääkseni hoitajan vastuulla on sen lääkehoidon toteutus ei suinkaan lääkärin. Että ei se vastuu ole suinkaan aina lääkärillä. Mutta en jaksa tästä aiheesta nyt enempää kirjoitaa. On vapaa päivä.

Syksyllä on sitten taas tällä suvulla uusi valmistujaisjuhla. Meikäläisen urheiluhierojaksi valmistuminen! Jihuu... Bileitä riittää. Ja lisäksi pikkujoulutkin ovat kohta eli 8.12. Jihuu sillekin! Menen nyt leipomaan mokkapaloja.