Koulukaverini (se sama joka löysi sen sähkövempaimen) keksi, että voitaisiin joulukuuksi kehitellä vastaanottoon joku teema. Esimerkiksi pukeutua tonttuasuun. Hankittaisiin yksi tonttuasu joka kävisi kaikille. Sellainen yhdenkoon tonttutyttö asu (puolet ryhmästä on siis poikia). Femma fatale korkokengät, verkkosukkahousut (tarpeeksi isot niin lihaksikkaillekin pojille mahtuu), lateksinen tonttutyttö asu jossa valkoinen turkisreunus hameenhelmassa ja tonttulakkipalmikoilla. Kaikki pojat innostuivat asiasta ennenkuin tajusivat, että se sama asu KAIKILLE. Enää yksi pervessi kannatti asiaa. Opettaja sanoi, että vain pikkujouluun eikä suostunut siihen, että kyseistä asua käytettäisiin joka päivä. Hän sanoi, että asiakkaat voisivat saada väärän kuvan. Miksi? Joulu. Tonttu. Nehän kuuluvat yhteen. Kumman huumoritonta.

Lisäksi opettaja kielsi meiltä kasvohieronnan. Eräs asiakas (miespuolinen...) oli kyselly, että saako koulussa kasvohierontaa. Hän olisi ottanut poskiin hierontaa. Ei käy sellainen. Ihmettelin kovasti näin rajoittunutta palvelua. Kyllähän sitä olisi voinut puolen tunnin poskihieronnan antaa. Yksi pojista pitää kiinni ja toinen läimii poskille. Jos käyn liian kunnon päälle niin vaihtaa sitten vain välillä kiinnipitelijää ja läimijää.

Opettaja sanoi tänään, että olemme koulun kaikkien aikojen levottomin ryhmä. Niillä aikaisemmilla ryhmillä on varmaan ollut aika tylsää... Sitten hetkeä myöhemmin sama opettaja ottaa vastaan hieronnan käytännönkokeen ja muuten seisoskelee huoneen nurkassa, mutta sitten kun parini piti näyttää pakarahieronta minulle niin jo tultiin viereen notkumaan. Kummallista, että ne pohjelihakset näkee sieltä kauempaakin, mutta perää pitää tulla viereen tiiraamaan. Lisäksi en aina ollut varma, että kenelle opettajan "hyvältä näyttää" kommentit oli suunnattu.. Koko käytännönkoe alkoi hivenen humoristisissa merkeissa kaiken kaikkiaan.  Miespuolisen parini ensimmäiset sanat minulle olivat kun hän laittoi kädet takapuolelle: "liuun tästä nyt sisäänpäin". En voinut mitään, mutta räjähdin nauruun. Siinä vaiheessa parini tajusi mitä oli sanonut ja meni aika noloksi. Opettaja repesi aivan täysin nauramaan ja hetken siinä sitten putoiltiin. Joskus sitä vain kannattaisi miettiä mitä sanoo...