Miksi kukaan ostaa uutta autoa? Siksi, että voi kulkea sillä pitkiä matkoja pelkäämättä, että se lahoaa tienvarteen. Siksi, ettei tarvi viedä sitä heti huoltoon. Siksi ostin. Ajelin viime viikolla moottoritietä ja hups... lähti tuulilasin tiiviste toiselta reunalta repsottamaan. Ei kun soitto autoliikkeeseen. Kyllä se takuuseen meni, mutta kun tarvin autoa työmatkoilla niin tarvin. Ei voi jättää huoltoon yön yli. Tänään oli kuitenkin vapaa päivä joten vien Petrin (auton nimi) huoltoon. Ja. Kerrankin ihanan mukava yllätys. Liikkeessä olivat vaihtaneet tiivisteen lisäksi myös tuulilasin! Ihanaa! Nyt Petri on jälleen uusi. Lasissa oli nimittäin kaksi kivenhakkaamaan, jotka käytin jo talvella hiotuttamassa. Happy, happy elämä!

Lisäksi olin tänään haastattelussa hierojakoulua varten. Hyvin meni. Ainakin mielestäni. Kahden viikon päästä tulee kirje, jos pääsen. Olisi kiva. Olisi enemmän kuin kiva! Se olisi sellainen juttu mitä haluan tehdä. Että ensivuonna sitten vaan aikoja varailemaan meikäläiselle.

Mitä muuta on tapahtunut? Esikoiseni isä on ilmeisesti saanut kaljuunsa auringonpistoksen. Hän (lue: se) haki poikansa tänään työmatkalla luokseen. Ei ole meinaan vielä moista ihmettä sattunut... (Äidille tiedoksi, että lapsi tulee sulle perjantaina. Minä olen iltavuorossa ja la aamussa)

Äidistä tuli mieleen... Puu... Tätä ei saa kirjottaa nettiin, mutta rehellisemmät lukijat voivat jättää tämän kappaleen lukematta. Äitini oli siis ihan vaan ohi ajaessaan pysähtynyt ja puolihuolimattomasti ottanut tienreunalla olevasta puupinosta muutaman (lue:takakontillisen) puun. Paikallepa ilmaantui rehellinen maanomistajan ystävä, joka huomautti, että eipä taida olla sun puitas. Äitini sitten näppäränä keksi, että kyllä hänellä lupa on.
- Eikö nää Kaartisen (nimi keksitty) puita ole. Kyllä mulla lupa on.
- Ei täällä ketään Kaartista asu. Nää on Koskelan (nimi keksitty) puita. Oletko useinkin varastanut näitä.
Soitti kaverin puuvahti sitten kaverilleen ja paljastu, että äitini källii muiden puita (yllätys..) Tässä vaiheessa äiti sitten jo katos...Eikä tässä vielä kaikki.. Se Koskela (jonka nimi on edelleen keksitty) on töissä äitini entisen miehen firmassa. Nyt sitten koko kylä tietää kuka vie puut jos niitä katoaa...

Olin siis tänään kouluhaastattelussa. Kysyttiin, että onko tuomioita tai muuta tekemistä virkavallan kanssa. Ei ole, mutta muilla sukulaisilla on... Tai tätä vauhtia tulee olemaan!