Ovat muuten yllättävän mukavat naisen päällä. Siis jalassa. Ne ovat tilavat eivätkä purista. Tai sitten ne lainahousut olivat isompaa kokoa kuin omani... Taidan siirtyä vallan näihin miesten alusvaatteisiin.

Tuulilasikin hajosi. Lähti kulmasta vetämään isoa viiltoa kohti keskustaa. Huomenna pitäisi yrittää soitaa autoliikkeeseen ja saada lasin vaihtoon aika. Kun sitä samaista lasia ei ole vaihdettu kuin vasta 8 kuukautta sitten! Eli auto on 1,5 vuotta vanha ja nyt vaihdetaan tuulilasia jo toista kertaa. Ihan käsittämätöntä... En oikein uskalla ajella kun pelkään, että lasi hajoaa päälle. Tosin K kertoi ystävällisesti, että ne eivät mene rikki ihan noin vain. Sitten hän alkoi kertoa kuinka karkaistua lasia tehdään ja mikä sen lasin toimintaperiaate on (kysyinkö sitä, kysyinkö?).En silti viitsi ajalla kun en vain viitsi! Nih!

Ja jos joku ihmettelee tämän tekstin otsikkoa niin kyllä. Olin yötä perjantaina jossain muualla kuin kotonani ja sain lainaksi puhtaita vaatteita suihkun jälkeen. Loistavaa toimintaa! Kaikin puolin! Aamupalan sai sänkyyn ja sai loikoilla iltapäivään tekemättä mitään. Kyyti myös kotiin. Tosin en olisi osannutkaan sieltä periferiasta tullakaan pois omin neuvoineni... Seura oli loistavaa ja olen hehkuttanut Herra R:aa K:lle ihan täydellä voimalla. (Sori K, joudut vielä kestämään...) Tyyppi kolahti minunlaiseeni kranttuun ja ainostaan yhden vian olen hänestä löytänyt: tupakan polton. Että ihan yksi vika...Ottaisin silti. Ihan kuin oltaisiin tunnettu koko ikä. Hänen kanssaan on helppo jutella ja huumorintajua riittää myös omalle itselleen nauramiselle.

Jokaiselle on annettava uusi mahdollisuus, joten olen yrittänyt olla miettimättä sitä vankilataustaa ja nuoruuden huumeongelmaa. Kauhean kiva kun kertoo heti tälläset asiat pois. Neljä lasta hänellä on, mutta ei saa kuulemma tavata niitä. Kummatkin lasten äidin on kuulemma aika hankalia. Sen takia he varmaan ovat hankkineet ne lähestymiskiellot. Ei muuten noi ihanaa miestä vois pois karkottaa. Se käsiase yöpöydän laatikossa oli kyllä vähän outo, mutta toisaalta jos tarvii töissä niin tarvii. Mitäpä minä hänen töistään tiedän. herra R saa asua vielä viikon asunnossaan ja sitten hän joutuu muuttamaan pois. Sanoin jo, että meille voi tulla. Kun on yksi ylimääräinen huone ja kuopus olisi mielissään kun on seuraa. Lupasi tuoda tallentavan digiboksin ensimmäisen kuukauden vuokraksi. Keväämmällä ostaa sitten taulutelevision. Kauhean näppärää kun tulee kaikkea tavaraa mitä tarvii. Herra R oli juuri hankkinut itselleenkin uuden pesukoneen ja tietokoneen ja pölynimurin. Kai se sitten ihan kivasti kuitenkin tienaa?

Huomenna on muuten Runebergin päivä. Saa ostaa muutaman tortun. Namijaminam.