Etavanhempana sitä odottaa, että lapsi/lapset tulevat viikonlopuksi. Sittten tulee se perjantai ja alkaa riitely, huuto, rutina jne. Ja kaikki nämä lasten puolelta. Luulisi, että olisi kiva tulla ilman sitä iänikuista narinaa. Eikä se, että minun lapset vaan tänä viikonloppuna keskustelin kahden muunkin etävanhemman kanssa ja heillä sama juttu. Ehdotin, että muutetaan porukalla ulkomaille niin saa lapset kiukutella kotimaassaan niin paljon kuin haluaa. Ja sitten ehkä saisi olla rauhassa siltä läheisriippuvaiselta ex:ltäkin. Viimeisin tempaus oli, että hän on muka niin uhrautunut lapsensa vuoksi, että ottanut tämän joka viikonloppu ja kaikki juhlapyhät, jotta minä saan mennä. Voihan per..le! Ite on lapsen sinne halunnut. Ja minä olen ollut joka hel..n viikonloppu ja juhlapyhä töissä. Että ihan vapaata aikaa on ollut. Itse asiassa en varmaan, edes tietäisi mitä vapaa ajalla tehdä.

Koska depis iskee niin K:n kanssa puhuimme, että voisi alkaa kuljettaa mukana kertakäyttö haarukkaa, jolla sitten tilanteen tullessa tarpeeksi ahdistavaksi yritää närhetä ranteensa auki. Olisi jotain tekemistä ja ambulanssikin ehtisi ennen kuin saisi itselleen kuolettavia haavoja. Siis jos muistaa hätänumeron... Minähän olen kerran soittanut ambulanssia numerosta 118... Ei aina voi kaikkea muistaa!!! Tästäkin saa kuulla vaikka tapahtumasta on jo vuosia. Mutta sen kunniaksi: kippis.

Viikon suositus: Rekorderligin mansikka-lime sidukka. Niin. Huomenna koulua kello 9 alkaen...

Varma sekoamisen merkki on ilmassa. Olen ollut meikkaamatta monta päivää. Kuinka moni ystävistänikään vuosien takaa on nähnyt minut kovinkaan usein ilman meikkiä? Koulussa yksi sanoi, että näytän nuoremmalta ilman meikkiä. Ei sitä enää tässä iässä voi muuta kuin olla sitten meikkamatta... K kyllä sanoi, että aika riskin otan Herra R:n suhteen. No, ilmankos ei ole soitellut... Viesteissäkin vain perunut sovittuja tapaamisia.. Kuten joku on sanonut (just nyt en muista kuka), että on vain kahdenlaisia naisia: rumia ja meikattuja.