Miksi kaikki joiden ÄÖ on reippaasti alle 100 puhuvat koko ajan ja niin paljon, että heidän imbessiliytensä tulee väkisin huomatuksi? Kysyn vaan!
Olin eilen siis iltavuorossa uuden sijaisen kanssa joka
a) ei kyennyt tekemään mitään oma-aloitteisesti (siis puhumista lukuunottamatta)
b) ei kyennyt pitämään turpaansa kiinni vaan puhui ja puhui ja seurasi minua koko ajan.
c) oli vaan niin hiton tyhmä ettei jaksa kuunnella
Hän ystävällisesti neuvoi minua kuinka tiskikone täytetään...
- laita toi kuppi tonne alas (en laittanut)
- niin. Voihan sen noinkin tehdä.
- laita toi lautanen ylös kun se ei mahdu alas. (mahtui kun laitoin)
- niin. Voi sen noinkin tehdä.
- Ota noi lusikat tosta pöydältäkin (en muuten laittanut vaan lähdin muualle).
Ihminen on 25 vuotias, jolta on lapset otettu huostaan kerran ja joka on naimisissa työkaverini ex-miehen kanssa (joka muuten 50-v.).
Ihan kuule neuvo vaan. Varsinkin lasten kasvatuksessa. Johon hän pääsi seuraavana hetkenä... Ihan pokkana se helvatan blondi-läski alkoi neuvoa minua tyttäreni kasvatuksessa. Voitte varmaan kuvitella kuinka liikuttunut olin näistä neuvoista.
- Kuule. Lasta ei saa laittaa laihduttaan. Se on väärin. (sanoi läski-blondi)
Kuopukseni söi viinirypäleitä välipalaksi jugurtin ja leivän kanssa. Samalla kun se läski-blondi neuvoi kuinka oikeaoppisesti syödään (en kyllä ollut ihan samaa mieltä joka kohdan kanssa...) niin hän söi puoli pussia karkkia oleskelutilan pöydältä. Aivan.
Eikä tässä vielä kaikki. Se pullero oli laittanut itselleen shortsit. Yäk. Jos olisin eduskunnassa (äänestättekö jos menen ensi kerralla ehdokkaaksi?) niin tekisin lakiehdotuksen, että tyylitajuttomat eivät saisi lähteä kotoa. En suinkaan tällä tarkoita, ettei ylipainoinen saisi olla. Ystäväpiiriini kuuluu myös ylipainoisia ja he näyttävät hyvältä. Ehkä siksi, että he eivät pue päälleen ylikireitä shortseja ja piukkaa paitaa jonka ylimmät napit ei mahdu kiinni... Tämä mauton pukeutuminen koskee siis kaikkia painoindeksistä huolimatta.
Toivottavasti kukaan ei loukkaannu (paitsi se läski-blondi-idiootti) kommenteista. Tarkoitus ei ole haukkua ylipainoisia vaan tätä sijaisparka persoonaa...Luoja, että olen paha ihminen. Oli vaan pakko tämäkin sanoa...