Olin siskoni anopilla kun puhelin soi. Siskon mies soitti, että naapuri oli soittanut hänelle kun heillä kuulemma joku hälyytin soi. Itsehän he mokomat ovat jossain lomailemassa... No siskon anoppi lähti käymään ja katsastamaan tilanteen. Ei hätää. Tytön huoneen palohälyyttimen patteri vain lopussa ja siitä se piippinä sitten oli lähtenyt. Ehdotin siskoni anopille, että laittaa tekstiviestin takaisin Tsekkeihin jossa lukee: "Ei hätää. Onhan teillä hyvät vakuutukset? Voitte tulla reissusta suoraan tänne asumaan pariksi viikkoa. Hyvää Lomaa!"

Ei laittanut vaikka pitikin ideaa hyvänä. Siskoni oli kuulemma jo langan päässä aika hermona. Mitä? Se viilipyttykö? Heh heh...

Huomenna pitää mennä ostamaan tulostimeen mustetta. Piti ostaa jo alkuviikosta. En muistanut. Enkä muista huomennakaan. Sitten menen ostamaan itselleni kengät harkkapaikkaan. Ja jotkut housut. Jos muistan.

Olen laihtunut. Paino tippunut 69.3 kilosta 67.5 kiloon. Loistavaa. Se tässä masennuksessa on hyvä puoli, että laihtuu. Ei mene kauaa kun mahdun taas niihin 36:n housuihin. Jihuu! Täältä tullaan elämä! Taidan korkata sen kunniaksi kuoharipullon..