Enää kaksi kuukautta tätä järkyttävää systeemiä! Kaksi kuukautta ja pääsen pois täältä joustamattomasta organisaatiosta! Tulen kyllä kovasti kaipaamaan työkavereita sekä muutamia aivan ihania asukkaita, mutta joku raja minunkin joustolla.

K:n ei tarvitse (tai varsinkaan a:n!) mitään tämän päiväisestä HPK:n pelistä. Jätkillä huono päivä... viikko. Torstaina sitten ollaan iskussa, eikös joo... Vielä kovasti uskon keväällä tulevaan mitalliin. Ehkä ne kärkijoukkueet hyytyvät ensivuoden puolella samaan aikaan kun kerhon pojat saavat itsensä hitsattua niin yhteen, että alta pois kaikki vastustajat. Näin uskon ja pakko uskoa.

Piti maksaa laskuja ja maksoinkin nyt kun tuli tili. Piti maksaa esikoisen isälle elatusmaksu. Mutta... aika vaikea maksaa kun herra ei ole ilmoittanut tilinumeroaan... Laitoin viestin juuri (kello siis yöllä yksi... heh heh), että jos ne numeron saisi. Toivottavasti ei ollut puhelin päällä. Ettei vain heräisi viestin tuloon. Heh heh..

Koulussa oli tänään vuorossa hermot. Totesin, että minulla on hyvinkin paljon hermoja. Ja kaikki pinnalla. On menkat tulossa. Ja alkoikin. Se vaan on kumma miten kärttyiseksi ihminen tulee tiettynä aikana kuussa. Jos muutenkin olen niin tasainen luonne niin nyt varsinkin... Eräs miespuolinen opiskelutoveri ehdotti, että ostaisin sellaisen pirunsarvipannan ja laittaisin aina päähäni kun alkaa pinnaa kiristää. Ei ollenkaan hullumpi ajatus!

Niitä pantoja voisi ostaa myös muutamalle muulle ystävällenikin... Juu... En sano nimiä koska en tiedä Ellun tai K:n tai siskon kuukautiskiertoa.