Tämä vuosi on kyllä alkanut itselläni ainakin suhteellisen hyvin. Lapset terveinä ja katto pään päällä (tosin 28 neliötä, mutta oma katto kuitenkin) ja vielä lisäksi sen verran rahaa, että voi ostaa ruokaa!! Jee! Lisäksi Kuopus osti minulle vaaleanpunaisen ruusun viikkorahoillaan!! Ja suklaalevyn!! Koska olen kuulemma maailman paras äiti! (Syy: ei tarvinnut mennä isälleen yöksi..)

Kävin katsomassa tänään omakotitaloa. Ihan jees ja tykkäsin. Hinnasta en niin kovin..  Ei pahan hintainen, mutta tarkoittaa sitä, että koko rahalla lainaa ja lainanlyhennys sitten 900 egee kuussa.. Mahtavaa! Talossa oli yläkerta ns. kylmätila, että sinne saisi vielä pari huonetta lapsille. Sähkölämmitys miinus puolena... Että mietin tarkasti... Aurinkopaneelit olisivat kivat, mutta tarvii ensin ottaa selvää mitä maksavat.. No ei pankki kyllä vielä myönnä lainaakaa, joten... odotellaan vielä hetki..

Tilannehan on siis se, että asun lasten kanssa yksiössä (joka on myös toimitilani..) koska jouduin muuttamaan esikoiseni takia toiseen kaupunkiin. Kotini sain myytyä kolmessa viikossa ja tyhjänä olla siitä kahdessa viikossa.. Tuli hieman kiire muuto.. Että 1,5 kk yksiössä ja tunnelma katossa.

Tänään ehkä vasta tajusin kuinka ahtaasti elämme kun esikoinen huuteli vessasta, että kiva kun voi katsoa samalla telkkaa kun istuu pytyllä... Ei helvetti! Nyt sitten se oma koti ja äkkiä!!