Olen aina ihmetellyt miten jotkut ihan kuin luonnostaan valehtelevat valehtelemistaan. Tässä puhuin erään sukulaiseni kanssa puhelimessa ja keskustelimme eräästä toisesta sukulaisestamme (turha sitten taas kaikkien laittaa viestiä, että ei saa kirjoittaa. Jos ette huomaa niin en mainitse nimiä... joten jos kolahtaa niin taisi osua oikeaan...) joka valehtelee ihan järjettömän paljon. Uskoo itsekin reppana niihin. Jatkuvasti häntä kaltoin kohdellaan ja kaikki ovat vastaan ja on kurjaa ja mitä vielä. Johtuisiko siitä, että kukaan ei halua olla tekemisissä kun ei jaksa sellaista jatkuvaa toisten parjaamista ja valehtelua.

Entinen työkaverini kuuluu kanssa näihin Valehtelijoihin. Paljastui, että Neiti L oli lainaillut aika reippaastikin rahaa muilta työkavereiltaan eikä aina maksanut velkojaan. Itseltäni jäi 31 euroa saamatta, eräs toinen 40 euroa jne... Sitä vaan miettii miksi ihmeessä joku pilaa elämänsä noi pienten summien vuoksi. Ainahan sitä tiukkaa on, mutta että lähtisi valehtelemaan ja lainailemaan toisilta rahaa maksamatta niitä takaisin... En vain tajua. Neiti L:n on aivan turha tulla tämän jälkeen juttelemaan. Kyse ei ole rahasta vaan siitä, että on valehdellut. Sitä en siedä keneltäkään. Järjestän varmasti, että neidin työkin loppuvat missä milloinkin on. Ainakin tästä kaupungista. Olen vain niin vittumainen ihminen... Mutta olen varoittanut, että älä ikinä suututa minua. Että turha itkeä enää kun on paskat housussa.

Telkasta tulee joku missikilpailu. Olipa yhdellä ihan blondin nenä ääni. Ai, mutta sehän olikin blondi... hah hah... Vitsi mitä soopaa. "parasta täällä on nämä kanssakilpailijat" . Niin varmaan... Laivallinen penaalin ei-niin-teräviä kyniä. Menisi muuten hermot ihan varmasti moisessa seurassa...