Herra M. oli soittanut sillä välin kun olin salilla. Soittelin takaisin ja hän "vaan oli ajellut ohi ja ajatteli, että jos olisin kotona". Mutta ei nyt sitten viitsi. Sitten hän lisäsi, että vähän olisi seksin puutetta. Saako tulla. Mietin tuskaiset 4 sekuntia ennen kuin vastasin. Herra M:ltä meni 10 minuuttia kun oli ovella. Melkosen nopea oli. Jos meikäläinen on helppo niin on sekin... Kuulemma kuulee puhelimessa jo toinen on juuri saanut tai hierontaa. (Herra M velkaa sit taas 30 euroa.) K. sanoi. Höh. Kaikkeen sekin kiinnittää huomiota. Tosin töihin tullessani työkaveri huomautti heti, että olet ihan just saaneen näköönen. Just ja just. 45 minuuttia. Se on pitkä aika! Toisaalta olis voinut nukkua senkin ajan kun nyt väsyttää ihan helvetisti (hah hah. Proteiinin voimalla pärjää pidempäänkin!). Ja pitäs vielä jaksaa aamuun. Krooh pyyh. Saitko K. jo? Tai hieronnasta tuli mieleen, että Herra M oli käynyt sitten maaliskuussa Thaimaassa. Ja oli käynyt ihan uteliaisuuttan maksullisissa. Oli kuulemma hyvä. Ne kyllä on ammattilaisia ja tekee sitä työnään, että parasta ollakin. Unohdin kysyä mitä makso. Hitsi. Kyllä minäkin voisin mennä jollekin hyväkroppaselle, upeelle joka osaa hommansa. Ai, mutta justhan mulla sellanen oli kotona... Ja oli vielä ilmanen!

Olenko jo kertonut, että Herra M:llä on deittihaku suomi24:ssa? Nyt kerron. Sivua en viitsi kertoa (vaikka kuinka tekis mieli laittaa linkki sinne tästä....) Kuvat oli ihan hyvät ja teksti vastasi herraa itseään. Tosin muutaman kielioppivirhe löytyi.. No, kukaan ei ole täydellinen. K. oli laittanut johonkin kanssa ilmoituksen huumoripohjalla ja yks aika mielenkiintoinen oli vastannut. Pitäisiköhän minunkin?

"Jokusen töyssyn runtelema musta Audi etsii uutta ajajaa. Huoltovälejä ei kannata jättää pitkäksi, muuten kone alkaa oikutteleen. Varustuksina aluvanteet kitkoilla, cd-soitin, ilmastointi. Auto ei ihan uusi, mutta suhkot vähän ajettu. Ei ole toiminut taksina vaikka näyttääkin hyvältä. " Ehkä vähän liian lipevä? Tarvii hioa vielä. Ei ollu hyvä. Menen nyt syömään.