Eräs nimeltä mainitsematon ystäväni on ehkä noin maailman joko onnettomin tai laiskoin tekemään mitään ns.miehisiä töitä (kuten lampun  vaihto... vaikeaa...) keksi oivan keinon. Tai itse asiassa kaksi. Häneltä paloin vaatehuoneesta lamppu ja koska tämä nimeltä mainitsematon on lyhyt niin hän ei (omien sanojensa mukaan) ylety lamppua vaihtamaan edes jakkaran kanssa. Näppäränä hän sitten laittoi metritolkulla jatkojohtoa menemään vaatehuoneeseen jotta sai sinne pöytälampun... (Nyt en sano mitään.) Ja koska myös vessasta on palanut lamppu ja suihkussa on melkoisen ikävä käydä pimeässä niin on sinnekin mietitty ratkaisu. Taskulamppu. (Taaskaan en sano mitään.)

Toinen hauska juttu tapahtui eräälle toiselle ystävälleni. Hänellä on meneillään kodissaa massiivinen remontti, jonka aikana remontoidaan kaikki: keittiöstä alkaen. Tässä vaiheessa kysyn vaan, että mitä TE säilytätte keittiössä? Keittiötavaroita? Mutta asiaan...  Rouva oli sitten tyhjentänyt melkein kaikki keittiön kaapit paitsi muutamaa laatikkoa. Remonttimiehet tulivat ja nappasivat ne muutamat tyhjentämättömät laatikot ja arvatkaas mitä siellä oli? Juu... kasa Rouvan ja Herran aikusviihdeleluja. Oli sitten remonttimiehillä pokassa pitelemistä. Ja varsinkin Rouvalla...

Tässä kohtaa tosiaan mietin, että miksi he niitä keittiössä säilyttävät? On sitten ihan turha pyytä minua enää sinne syömään!