Nimimerkki janakkalalainen ihmettelee koska minusta on tullut formulafani. Ainahan minä kisoja seuraan kun vain on mahdollista. Yleensä olen töissä, mutta saa sielläkin sivusilmällä katsottua. Jos ei muuta niin ainakin startin.

Toinen lemppari on jääkiekko. Viime lauantaina olisi ollut peliin yksi ylimääräinen lippu ja olisin pyytänyt V:n, mutta kun vaimo heitti aiemmin ettei päästä naisten kanssa. Toivottavasti ei ollut tosissaan. Menin siis kiukuttelevan esikoiseni kanssa. Hpk vielä hävisi pelin. Että kannatti. No, oli se katsottava peli. Kuuntelin radiosta valmentajan kommentteja ja nyt tajuan miksi kerho ei todennäköisesti tule voittamaan mestaruutta. Johtuu valmentajasta (yllätys, yllätys) ja hänen ilmeisen kannustamattomasta tyylistään. Jukka Jalonen ei ikinä olisi kommentoinut noi kriittisen negatiiviseen sävyyn OMAA joukkuettaan. Hän tsemppasi. Vaikka kuinka huono peli niin aina hän jaksoi kannustaa eikä kritisoida. Kyllä noita Jortikoita maailmassa riittää, mutta Jukka Jalosia tarvitaan. Korjattavaa löytyi silloin ja löytyy nyt, mutta tollaisella asenteella ei tule mitään tsemppihenkeä joukkueelle. No, mitä minä tässä kun en ole valmennuksen ammattilainen. Tehkööt työt ne jotka osaavat.

Urheilusta lisää. Keskustelimme juuri K:n kanssa salilla liikunnasta. Tulee vain niin parempi olo sen jälkeen. Riippuvainen olen jo. Mietimme yhdessä (sit kaverit ei naureta!) miten saataisiin Nina salille. Voisi piristää kummasti mieltä säännöllinen liikunta. Joo, joo. Tiedän liikut jo töissä. Se EI OLE SAMA! Minäkin liikun töissä. Ja tulevassa ammatissani liikun ja saan hien pintaa päivittäin. Silti harrastan liikuntaa. Piti aloittaa syksyllä body compact, mutta se jäi. Ehkä tammikuussa. Kuopus aloittaa judon tammikuussa. Että sinne katsastamaan kaikkia mahdollisia yh isiä. Hmmm...