Juttelin juuri Herra R:n kanssa puhelimessa ja dadaa... Loistoidea!

Kun olen näin järjettömän kyllästynyt tähän ex:n toimintaan niin jotain olisi tehtävä. Koska henkilön lasettaminen pois päiviltä ei kai oikein ole soveliasta niin voisin uuden tulevan ammattini myötä lähteä toiseen maahan! Dadaa! Kuopus kassiin ja menoksi. Olen aina halunnut lähteä jonnekin ulkomaille töihin ja koskaan ei oikein ole ollut mahdollisuutta. Mietin jo vuosia sitten, että lähtisin Norjaan tai Englantiin hoitajaksi, mutta sitten tulivat lapset jne. Nyt olisi toisaalta tilaisuus tehdä ja repäistä jotain. Kuopus on fiksu ja nopea oppimaan niin alan opettaa englantia hänelle. Muutetaan johonkin missä englannilla pärjää ja missä urheiluhieroja voisi tienata kivasti. Hmm.. Mitä tulee mieleen...? Jenkkilä. Urheilun luvattu maa. Harkitaan...

Oli muuten aivan loistava ilta töissä. Kanssani oli Intiasta jokusen vuosi sitten muuttanut hoitaja ja toinen joka oli naimisissa jamaikalaisen kanssa. Juteltiin ilta kultturieroista, rasismista, opiskelusta ja mistä vaan. Aivan ihania ihmisiä! Näin sitä joskus kohtaa sellaisia jotka tekevät sävyjä elämään! Jee!

Sävyistä tuli mieleen, että sinä rakas ihana ihminen joka kerroit tänään minulle sen järkyttävän uutisen lastesi isän sairaudesta niin ihan koska vain voit tulla meille jutteleen. Ihan koska vain voit soittaa (alan pitää puhelinta yöllä auki?) ja koska vain pyytä apua. Ihan mitä vain. Älä hetkeäkään epäröi kun alkaa ahdistaan tai tulee muuten vain paha olo.