Piti tämäkin nähdä. "Hierontaa" Maajussille. Ensinnäkin rasvaa oli sitten aivan liikaa. Kädet vain liukuivat hierottavan selässä. Ei se paljon auta eikä tunnu... Ja ergonomiakin oli jossain ihan muualla kuin paikalla. Mahtaa olla olkapäät kipeänä ja omat niskat, selästä puhumattakaan.

Toiseksi oli varmaan tytöillä sormet kipeenä kun oli niin väärät otteet että ihan itseäni sattui jo myötätunnosta. Hierontaa sormenpäillä ja kämmen irti hierottavan ihosta. Ei sormet sellaista kestä. Tuntuu muuten aika ikävältä, ihan kuin neulalla tökkisi. Oli varmaan mukava maata siinä hierottavana... Että ihan vinkkinä niin pidetään se koko kämmen kiinni ihossa.

Ja kolmanneksi on muuten todella inhottavan tuntuista kun kaksi hieroo kumpikin omalta puoleltaan ja eri rytmissä. Ollaan koulussa kokeiltu ja se oli kamalaa.

Toiset olivat hyvää hyvyyttää hieromassa ja yksi nipo alkaa heti kirjoittelemaan blogiin. Olenpa kamala ihminen. Mutta toisaalta en ole koskaan itseäni mukavaksi väittänytkään...

Meinasin kuolla nauruun kun tyttö selitti pokkana, että hieroo kavereitaan ja ei ole koulutusta, mutta isä on lääkintävaksi. Niin juu. Ja mitä hierontakoulutusta lääkintävakseilla on? Ja miten se mahdollinen koulutus noin vain siirtyy sukupolvelta toiselle tosta noin? Ihan vain kysyn... Jos kerta se hieronta kiinnostaa niin neiti on hyvä ja menee opiskelemaan. En minäkään tee sähkömiehen töitä vaikka kaverin mies onkin sellainen (tosin aina kyselen ja kyselen ja teen vasta sitten... kiva permanentti muuten tulee...).