Kävin tiistaina pikaisesti päiväkirurgiassa ja tarkoitukseni oli saada sterilisaatio. En tiedä mitä tekivät. Vatsa on kuin viidennellä kuulla raskaana. Yhdet housut mahtuu jalkaan (tosin ei napit vaan saan pidettyä ne ylhäällä nauhojen avulla). Kun ehdin laitan upeita kuvia kaksostytöistä. Juma! Kamala maha! Ei kehtaa kävellä missään kun kaikki luulee, että odotan. Ystäväni kyllä ehdotti, että juuri nyt olisi hyvä hetki tavata niitä joita tapasi viime joulukuussa.... HEH HEH!!!

Nukutusta vähän jännitin, mutta kaikki meni hyvin. Näin unta töistä!!! Ensimmäiset sanat olivat kun herätettiin, että paljon kello on ja tokaksi sitten tuli, että koska saa kahvia. Sisar hento valkoinen toi kaksi isoa leipää, jugurttia  ja kahvia. Palvelu pelaa. Kannatti maksaa 72 euroa. Aamupala sänkyyn ja särkylääkkeitä suoneen!

Kunnostauduin niin tästä upeasta sairaalakokemuksesta, että menin sitten kuitenkin haastatteluun sairaanhoitajaopintoja varten. Varmaan pääsen kun olen niin hyvä...

682258.jpg

Ihme, etten saa tätä kuvaa käännettyä... Mutta niskaliikettä tulee kun joutuu kääntään päätä. Tämä kuva siis otettu noin viisi tuntia leikkauksen jälkeen.