"Arvomaailmasi on hyvässä suhteessa aktiiviseen puoleesi ja sinun on helppo löytää oikea aika ja oikea paikka parisuhteesi kehittämiseen, sikäli kun sellainen on olemassa. Sinkuille tämä on varsinaista sesonkia niin ruokakaupassa kuin menomestoissa. Kysyntä ylittää helposti tarjonnan."

Näin luki siis astron sivuilla.

Juu, ei ole parisuhdetta, että sitä on kai vaikea kehittää... Sitten toi kohta "...sinkuille tämä on varsinaista sesonkia..." Ai, jaa. Kävin kyllä kaupassa eikä ollut juuri vientiä. Paitsi maitohyllyltä kassalle. Tuli nimittäi kiire kun K soitti, että on jo meillä. Tuli hierontaan. Että näin kysyttyä on tämän tytön seura. Ehkä lähden käymään tässä Ärrällä... Katsotaan mitä sillä matkalla tapahtuu. Aika jännittävää tämä minun elämä...

Ärrällä käyty... Ei mitään sesonkia matkan aikana. Paitsi ehkä ekoissa liikennevaloissa kun oli aika paljon porukkaa odottamassa, että valot vaihtuvat vihreäksi. Juu... Että näin.. Yksi asia on mitä en tajua. Jos ottaa itselleen miehen joka vielä tekee kotitöitä niin miksi sitten pitää keksiä jotain valittamista siitä kuinka mies laittaa jotkut helvetin kauhat jonnekin väärään paikkaan? Kuuntelin tänään koulussa kun eräs valitti siitä kun mies aina laittaa ne kauhat ja jotkut muut tavarat väärille paikoille. Jaksoin kuunnella tätä noin 30 sekuntia kunnes kyllästyin ja menin juomaan kahvini muualle. Voi herraisä. Mitä sitten?

Kysyin rutisijalta, että oletko kysynyt mieheltäsi, että tietääkö hän oikeasti mihin joku soppakauha kuuluu. Arvatkaa mitä vastasi? Ei ole kun olettaa kun ovat kuukauden tunteneet! Voi hyväisä sentään. Mistähän se toinen voisi tietää mihin arvon rouva ne kattilansa haluaa jos ei kerro. Ja siksi toiseksi eikö se nyt ole ihan sama missä ne on? On ihan vain tottumiskysymys etsiä tavaroita keittiöstä. Aluksi yritin sanoa lapsille kun he tyhjensivät tiskikonetta, että mihin mikäkin tavara kuuluu. Ei mennyt perille niin annoin olla. Ne ovat jossain keittiössä. Onneksi on pieni keittiö niin ei mene siihen etsimiseen pitkää aikaa. Mikä teitä naisia oikein vaivaa? Haloo!

Televisiosta tulee muuten mielenkiintoinen juttu kirjailijoista ja tuberkuloosista. Menen katsomaan. (Oikeasti se on kiinnostava!) Ja sitten ihmettelen miksi sekä veljeni että lapseni sanovat minulle, että hanki nyt jo se elämä...