Heräsin aamulla taas kello 5. Ruokahalu katosi jo viime viikolla ja mikään ei huvita. Tein masennustestin ja sain ennätykselliset 47 pistettä. Kyllä K, aloitin jo eilen lääkkeet. Seuraavat 12 päivää odotan, että ne alkavat vaikuttaa. Saatana tätä kevättä taas!

Pitäisi lukea tenttiin, mutta kun ei vain pysty. Alkaa paniikki ensi viikon harjoittelusta. Onneksi on toinenkin joka panikoi. Poitsun kanssa panikoitiin tänään kunnolla koulussa asiasta. Jännittää niin pirusti. Toivottavasti en vain mene yhtä pahaan kuntoon kuin toissa marraskuussa. Luoja, en päässyt edes sängystä ylös. Ensi viikonlopun olen tekemättä mitään. Enkä varmasti mene töihin. Ryven itsesäälissä koko viikonlopun. Loistavaa!

Tänään saatu vihdoinkin peili seinälle. Toivottavasti pysyy... Rautalanka nimittäin oli lopussa (tai sitä ei ole koskaan ollutkaan) joten piti näppäränä keksiä millä sen peilin sinne seinään saa roikkumaan... Aika kivan näköinen ja tuli jokseenkin tilavamman tuntuinen olohuonekin. Toisaalta tähän vaikutti ehkä myös siivous... Rahnasin ulos iso korillisen vanhoja lehtiä ja kassillisen leluja. Kaksi kassia sain kerättyä leluja Herra R:n lapsille. Ihanaa kun pääsee kaikesta turhasta roinasta eroon.