Loppusuoralla ollaan. Yövuoro. Yö on mennyt mukavasti ja nopeasti. Löysin blogin jota olen viimeiset pari tuntia lukenut. Kiitos http://turisti.blogsome.com/   

Jäin koukkuun tähän suoraan, kaunistelemattomaan tekstiin. Itse olen editoinut hyvinkin paljon koska tiedän ainakin osan tuttavistani lukevan tätä. Kaikkea ei vain voi sanoa ääneen. Valitettavasti. Ja tässä kohtaa voitte jättää tekstin lukematta sillä tulee vuodatusta suoraan sydämestä. Ne jotka ei kestä niin hypätkää yli. Tästä etiäpäin tulee koko rahalla haukkuja.

Kerron blogissani sen mitä voin kertoa loukkaamatta tai pahoittamatta joidenkin mieliä. Toisaalta olisi ihanaa kertoa kaunistelematta kaikki se paska mitä tulee. Haistattaa paskat ja toivottaa pikaista kuolemaa niille jotka sen mielestäni ansaitsevat. Sanoa muutamalle ihmiselle, että mitä vittua luulet tietäväsi yhtään mistään. "Saatanan vähä-älyiset imbesillin runkkaamat paskaläjät" Siinä teille. K ja PatriaKamu ainakin tietää keille nämä terveiset menivät...(eivät siis heille)

Koska pitää myös jaella kiitoksia niin kiitos kaikkille rakkaille ystäville siitä, että olette niin helvetin ihania! Ja kiitos kuopuksen isälle, että pahimman masennuksen aikana joulukuussa 05- tammikuussa 06 olit lasten kanssa niin paljon koska sukulaiset eivät tätä tehneet. Ja kiitos Juha-Pekka siitä, että olit silloin kun sinua ja irtiottoa maailmasta tarvitsin. Et tainnut tietää mikä taivaanlahja olit. Kiitos K:lle ja N:lle, jotka jaksoitte kuunnella koko talven ja kevään 06. Kiitos sille joka kehitti Cipralexin.  Suoraan sanottuna ilman näitä viittä minua ei tässä enää olisi. Tämä vain tiedoksi niille ihmisille, joíden mielestä minun ei olisi pitänyt syödä lääkkeitä. Ette ikinä arvaa kuinka lähellä oli viimeinen voitelu. Antikiitokset niille paskiaisille, jotka eivät auttaneet pyynnöistä huolimatta. (jos joku tässä kohtaa miettii, että onkohan pyydetty niin ilmeisesti ei, joten ei koske teitä) Teistä huolimatta en tappanut itseäni. Olen pahoillani. Aion nauttia elämästä vaikka te ette sitä ehkä halua. Aion vaikka te teette siitä helvetin vaikeaa. See you Bitch in hell!

Anteeksi jos loukkasin jotain. Se vain tarkoittaa, että viesti osui ja upposi.