Kiva. On heinäkuu. Nyt pitäisi olla kesä parhaimmillaan. Ja se onkin. Minulla ainakin on tosi hyvä fiilis. Mökillä oli mukavaa vaikka kaksi jäi tulematta. Toisella työkaveri tuli yöksi kun äijä oli heittänyt pihalle. Tän takia en osta kenenkään kanssa asuntoa vaan omistan kaikki yksin. Ikinä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo. Tänään on HerraM:n synttärit. Onnea! 27- vuotta.
Toinen ystävistäni ei tullut koska tuli (taas) kipeäksi. Kuumetta. Helvata! Alkaa ukkostaan. Nyt se heinäkuu sitten tosiaan alkoi. Ihanaa!
Olen muistanut kertoa testien tulokset? En kai. Eli kaikki negatiivista! Ihanaa! Ei hiviä. Se olikin ainoa pelko. Olen ollutkin melkoisen hysteeri-varovainen jos on tullu haava sormeen. Että negatiivisen tuloksen ansiosta henkilöhahmo nimeltä "Insinöörin kuolema" saa jatkaa eloaan. Kehittelimme K:n kanssa viime vuonna muutaman hyvän dekkarin aiheen ja oman dekkarin nimeksi tuli Insinöörin kuolema. K:n kirja sai nimen Kiinteisövälittäjän kidutus. Siis kysehän on vain kirjan hahmoista. Tosin esikuvat ovat olemassa... Mitä vielä? Eilen tultiin kotiin ja esikoiseni huomasi, että sen fillari on varastettu. Kivat vaan sillekin pöllijälle. Ei ole nyt pojalla pyörää. Tarvis tehdä rikosilmoitus ja soittaa vakuutusyhtiöön. Tänään en jaksa, mutta huomenna sitten. Mutta muuten. Kyllä. Heinäkuu on mahtavaa aikaa!