Ne ovat kyllä tosiaan pahimpia nimiä mitä voi toiselle antaa. Viikonloppu avokkikin on musta aika paha. Mielummin muija kuin viikonloppu avokki. Se kotiharmi on tosiaan aivan loistava nimi! "Mitäs teet viikonloppuna?" "Menen kotiharmin kanssa niiden porukoille". Itseasiassa toi Kotiharmi olisi aivan loistava lemmikin nimi (siis eläinlemmikin). Ei enää Annoja ja Pupuja vaan Kotiharmi ja Kotivitutus.

Ja mitä tulee pirttihirmu nimitukseen (epämiellyttävä tai määräilevä nainen) niin en minä kai sellainen ole. Tarvii kysyä entisiltä. Eikä kai epämiellyttävä kun perään vinkuu ainakin se yksi helvetin insinööri (nyt tulin sit pahalle päälle...) Ja mitä määräileväisyyteen tulee niin kaverit laittakaa kommenttia! Ihan rohkeasti vain (tosin kaksi muistaa, että mulla on avain teille...) heh heh...

Mutta oletteko koskaan miettineet ihan oikean lehmän kohtaloa? Tyytyväisenä kyllä syötte lihaa ja juotte maitoa, mutta milta tuntuu lehmä parasta kun aina eri sonni tulee laittaan? Ei samaa naapurinpoikaa vaan joku jostain millä hyvät paperit joka myös laittaa muitakin kylän lehmiä. Ei oteta yhtään lehmän tunteita huomioon. Eli toisin sanoen ihmiset pakottavat lehmät huoriksi. Järkyttävää! Kyllä tälläiseen lehmäprostituoitu asiaan pitäisi ottaa myös kantaa eikä sulkea silmiään. Tämä ei ollut sitten mikään vertauskuvallinen juttu vaan ihan puhtaasti lehmistä. Niistä ruskeasilmäisistä navetan asukeista.