Eilen purettiin koulussa ruokapäiväkirjat ravitsemusluennolla. Kohdallani lopputulos oli: säännöllisen epäsäännöllistä ruokailua. Voi nimittäin mennä montakin päivää etten syö lounasta enkä päivällistä. Yleensä pärjään leivällä ja jugurtilla/mehukeitolla, raejuustolla ja ananaksella ja omenalla. Aika heikkoa toi ruokavalio. Perjantaina söin koulussa kaurapuuroa ja raejuustoa. On muuten todella hyvä yhdistelmä jos laittaa vielä jotain marjoja sekaan.

Keskiviikkona-perjantaina en syönyt lämmintä ateriaa ollenkaan ja sitten la kello 1 pupelsin pihviä ja riisiä. Olisin keittänyt perunoita, mutta kun niissä oli 5 cm pitkät idut ja niissä hometta. Ei tehnyt sitten perunaa enää mieli.

Eilen tyhjensin myös jääkaapista kaikki pilantuneet tavarat. Tomaatteja joissa parasta ennen päiväys menny edellisviikolla, kananmunia viime kuulta, homeista raastettua juustoa, 2 purkkia kermaviiliä jossa päiväys 3.3.08. Ihan positiivistä, että kaikki päiväykset olivat sentään tältä vuodelta! Lähti jääkaapista puolet tavaroista ihan noin vain. Mutta jos ei ehdi syödä kaikkea niin ei ehdi. Siksi varmaan mahdun niihin 36:n farkkuihin. Torstaina söin pitkästä aikaa makeaa. Kaksi mars patukkaa, kismetin ja 2 suklaamuffinssia. Oli paha mieli niin surusöin. Auttoi kummasti. Ei kyllä enää tee mieli mitään makeaa vähään aikaan.