Jollain meistä on ikäkriisi. Ai niin, mutta eihän täällä ole kuin minä. Selvästi ikäkriisi. Ehdottomasti. Alkaa tulla fyysisiä vaivoja (psyykkisten lisäksi) enemmän ja enemmän. Nyt on särkenyt vasenta olkapäätä neljä päivää. Mukavan tuntuista hermosärkyä johon eivät lääkkeet auta. Ajoittain käsi vapisee ja astiat ei pysy kädessä. Olen kuin joku tärisevä alkoholisti käteni kanssa. Lisäksi selkää kolottaa kun rangan fasettipinnat hankaa toisiaan ja voitte arvata, että on kipeä. Oikea polvi on nyt parempi kun on käynyt salilla tekemässä reisilihaksilleen jotain. Nyt nousi jo 80 kiloa jalkaprässillä. Huhtikuussa luku oli siis 45 kiloa. Huimaa edistystä. Huimaa edistystä on myös jatkuvat rytmihäiriöt. Nyt ovat vähentyneet noin neljään päivässä. Vielä kuukausi sitten niitä tuli kymmeniä. Ja kuka olikaan ikääntyvä?

Ei nämä fyysiset vaivat mitään, mutta kun on tullut taas sellainen mitä teen elämälläni jatkossa-fiilis. Vuoden sisään olen siis irtisanoutunut vakituisesta työpaikasta ja siirtynyt keikkailemaan sekä hakeutunut kouluun vaihtaakseni alaa. Olen aloittanut käyttää ryppyvoidetta sekä silmänympärysvoidetta. Mihin tästä vielä joudun!

Jos minulla niin jollain on ikäkriisi. Joku voisi lisätä tähän vielä 8 vuotta nuoremman hoidon. Ne nuoremmat eivät kyllä ole tavoite päin vastoin. Mutta kuten rakas naapurini sanoi, niin meidän ikäiset miehet ovat valitettavan lösähtäneitä ja näyttävät nelikymppisiltä. Anteeksi vain, mutta en jaksa katsella sellaisia. Jos ihminen ei halua pitää itsestään huolta niin minusta se tarkoittaa sitä, että ei arvosta itseään. Ja jos ei arvosta itseään niin se on jo paha juttu.

Kello kahden deittini pääsi yllättämään. Luulin häntä 36-37 vuotiaaksi. Karu totuus on, että jätkä on jo 44! Menin sanattomaksi. Oli kerrankin Veera hiljaa.. (Muttei kovin kauaa.) Jotkut vain säilyttää nuorekkutensa. Mietitäänpä vaikka Juha Veijosta (systeri: ei tarvi alkaa kuolaamaan) tai Johnny Deppiä (Ahhhh....). Miettikääpä jotain 48 vuotiasta. Miltä näyttää 48 vuotias mies? Näyttääkö se Juha Veijoselta? Niinpä.

Naisista ehdoton suosikkini on Demi Moore. Nainen on 45 vuotias! Herra jumala. Tavoite on, että olen siinä iässä yhtä hyvässä kuosissa. Tai ainakin melkein. Toinen on Madonna. Liikunnalla vaan saa ihmeitä aikaan. Tätini on 66 (muistinko oikein?) ja kropassa lihaksia enemmän kuin monella nelikymppisellä. Kun on ikänsä liikkunut niin se vain näkyy. Sitä paitsi Demi Moorella on 29 vuotias poikaystävä. Loisto valinta! 16 vuotta on aika mukava ikäero jo. Mitähän suku sanoisi kun rahnaisin parikymppisen jätkän seuraaville syntymäpäiville. Taitaa olla siskon synttärit seuraavana. Hih hih...