Kyllä on taas niin meikäläinen täynnä tätä työpaikkaa. Onkohan taas tulossa joku ripuliepidemia vai ovatko asukkaat saaneet jotain laksatiivejä oikein urakalla. Ihan kevyesti ottaa päähän pestä kello neljä yöllä jotain ulosteita. Kyllä todellakin alkaa jäämään nämä hoitohommat pikkuhiljaa. Yksikin oli nilkkoja myöten siinä itsessään. Heitin ihan suosiolla alushousut ja pyjamahousut roskiin. Ei todellakaan kiinnosta pestä jotain kiloa pa..aa housuista. Että roskiin vaan.

Lisäksi että tökkii tämä työ niin tökkii tämä työpaikka. Työvoimatoimiston sivuilla oli yksi kiinnostava paikka jota ajattelin hakea. Vaikutti ihan mukavalta kun tein alustavia kyselyitä. Että sinne sitten. Ihme jos en paikkaa saa. Vai olenko taas ylikoulutettu? Näinkin on nimittäin käynyt tänä vuonna... Hain kotisairaanhoitoon ja kuulin sitten kauttarantain miksen päässyt. Olivat ihan itse ajatelleet, että en viihtyisi kun olen niin kouluttautunut. Voi juma! Olisivat kysyneet ensin minulta. Todellakin olin kiinnostunut paikasta.

Kurkkukipu vain jatkuu. Särkylääkettä vaan niin jaksaa olla. Piti katsoa yöllä Käsikirja linnunradan liftareille. Piti ja piti, mutta kun löysin ton älypään netistä niin jäin koukkuun ja olen pelaillut varmaan 3 tuntia sitä... Ja välillä käynyt siivoamassa sitä suoranaista pas..aa. Tällä tuntipalkalla! Ei huvita. Ei sitten yhtään.

Varailin itselleni sunnuntai keikkapäiviä entisestä työpaikasta. Paremmin tulee palkkaa kun teen normi tunnit täällä (missä ei kiinnosta olla) ja otan tuntipalkkalaisena pyhätunnit pois muualta. Moro päivää..

Perjantaina olisi se lihaskoe... Sormien lihakset on ihan hakusessa. Kolme sanaa: en vain tajuu.

Vielä kaksi yövuoroa. Päivystävä ei ole enää seuranani niin tarvii kai keksiä jotain muuta tekemistä. Juttelen varmaan itselleni. Ketä a on yläkerrassa? Voi tulla kyläilemään.