Olisin mielläni antanut lapsen muuttaa isälleen jo aikapäivää sitten, mutta kun tiedän ettei se ole lapsen parhaaksi. Isä kun ei vie harrastuksiin, ei osallistu (tai ei ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen ole), ei edes pidä lastaan itsellään viikonloppuisin vaan roudaa mukulan sukulaisilleen... että näin. Nyt olen niin täynnä kaikkea, että muuttakoon vaikka huomenna (tänäänkin käy). Lapsi vaan ei tajua, että se arki tosiaan on siellä samanlaista tai vielä pahempaa koska äitipuoli ei lasta sinne halua (on itse sanonut minulle).

Kevät meni meillä mukavasti kun sukulaiset antoivat olla rauhassa. Nyt taas se sama painostus jatkuu. Ja mikä pahinta, että se kohdistuu suoraan lapseen ei minuun. Mitkään asiat eivät kulje huoltajan kautta... Lahjotaan lasta minkä keritään.

Lisäksi suunnitelmani ostaa lapselle oma kannettava vesittyi kun kuopuksen idiootti isä meni asiasta puhumaan jo lapsen kanssa. Miten jotkut vain ovat noin helvetin tyhmiä?

Ostin tänään 130:llä eurolla hierontakirjoja... Maksu vasta loppukuusta. Eli ehtii tienaamaan. K:lle tiedoksi (ja muillekin salillä kävijöille), että yksi kirjoista oli lihaskuntoharjoittelusta. Tosi selkeästi kerrottuna mitä laitteet vaikuttavat mihinkin lihaksiin. Yksi kirja oli triggerpisteistä ja yksi urheiluvammoista.

Ensi viikolla on yläkropan lihaksista koe. Jännää... kiva kun ehtisi lukemaan jossain välissä. Sunnuntai piti olla vapaapäivä, mutta menin lupaamaan entiseen työpaikkaani tekemään aamun ja yövuoron. Tulee käteen siitä joku 250 euroa. Eli saan ne kirjat maksettua... No. menen kohta lukemaan. Piti mennä salille (pakoon teiniangstia jota on viereisessä huoneessa), mutta nyt tilanne näyttää seesteiseltä niin voin olla kotona lukemassa kokeisiin.

Tekisi ihan mielettömästi mieli kebabia, mutta en halua palkita esikoisen kiukuttelua sillä. Joten kyllä ruisleipä aina kebabin voittaa... (Jos käyn salaa...)