Kyllä on tänään naurattanut koko rahalla.. ainakin ystäviäni. Olo ollut järkyttävän kamala. Vieläkin vatsassa myllertää. Aamulla herätys oli suoraan kauhuleffasta. Avasin silmäni ja joku oli oksentanut sänkyyni. Ensimmäinen ajatus oli, että olenko kotona ja jos olen niin olenko yksin. Kumpaankin kysymykseen tuli onneksi kyllä-vastaus. Siinä oli sitten niin itseensä tyytyväinen olo. Ei tarvi vähään aikaan juoda alkoholia. Ei todellakaan. Päivän mittaan selvisi, että olin vetänyt puolitoista pulloa punaviintä. Pohjiksi.

Kun sain itseni suihkuun ja huljutettua petivaatteista ylimääräiset edellisyön mäkkäriruuat pois niin jo vähän helpotti oloa. Puhelimessa oli 33 tullutta viestiä. Yksi Herra M:ltä (varmisti huomisen tapaamisen) ja 32 Ninalta (jonka kanssa olin baarissa). 29:ssä viestissä ei lukenut mitään. Yhdessä: mi ole prele. Toisessa: takki hukku misä ole. Kolmannessa oli vastaa perkele. Ei tyttö sitten muistanut, että jätin puhelimen kotiin, onneksi.

Äsken Ninalta tuli viesti: "oletko antanut mulle rahaa? Löysin ylimäärästä laukusta."

En muista. Vähän pätkii.

Että ihan aikuisten oikeesti kamalinta mitä voi maailmassa olla niin tosikänninen nainen. Niitä taisi ainakin kaksi olla eilen liikenteessä. Anteeksi kaikki... Että ottaa päähän...