Siis sanoilla narsistin taktiikka on joku tilastojen mukaan löytänyt sivuilleni. Hei haloo... Ymmärtäisin jos sanoilla täydellinen nainen löytäisi.... (turha k kommentoida tähän nyt mitään!)

Toinen kummallinen yhdistelmä oli laatat delfiini. Kuka helvetti etsii netistä laattadelfiinejä? Olisi ihan mielenkiintoista tietää... Ja minulla on lääkitys....

Kerroinko jo, että sain kolme päivää sairaslomaa kipeästä lapsestani? Eli ei tartte mennä töihin kuin vasta lauantaina. Jihuu... Parasta tässä on, että kuopuksen vouho-hysteeri-isä haluaa väkisin lapsen hänelle. Juu, käy. Kärrään kuopuksen huomenna isälleen ja äidillä on vapaata... Ou jee... Kuka haluaa esikoisen?

Sinänsä aivan sopiva homma koska entinen työkaverini tulee meille täksi viikoksi yökylään kun hän menee paikalliseen sairaalaan harjottelujaksolle. Lupasin majoittaa Hannan meille ja nyt hän saa sitten oman huoneen kun kuopus on poissa. Lisäksi voidaan lähteä tiistaina yhdelle paikalliseen (lue: keskustan baariin ja kotiin neljäksi).

Huomenna pääsee vihdoinkin kuntosalille kahden viikon tauon jälkeen! Olen niin onnellinen!