Päivä päivältä silmäpussit vain suurenevat. Nyt alkaa olla jo maksimi määrä silmänalusvoiteita, valokynää jne mitä naamaansa laittaa. Huomenna pitäisi mennä kouluun kahden tunnin aamu-unilla. Huh huh. Hyväpuoli tässä on se, että on niin väsynyt ettei tajua olla kärttyinen! Menin yhteen koululle ja nuorimmat pojat jo huomauttivat, että näytän juuri heränneeltä. Kysyin, että tarkoitatteko tuolla että näytän kamalalta. Pakenivat paikalta... Outoa. Ihan vaan kysyin..

Opin juuri uuden kirosanan. En aio laittaa sitä tänne. Asukkaana on töissä eräs ihminen jolla on tapana hieman äänekkäästi ilmaista mielipiteitään kiroilemalla. Kenenkään en ole koskaan kuullut päästelevän niin pahoja suustaan. Huh huh. Alalla sentään 16 vuotta olleena olen kuullut kaikenlaista, mutta tämä vetää kyllä ihan pohjat.

Kamala nälkä. Ei uskalla hakea ruokaa kun sitten alkavat soittokellot soida (olen siis töissä...). Samantien kun otat ensimmäistä haarukallista ruokaa niin jo joku haluaa mennä vessaan, tai kaatuu tai jotain. Voileipä pikaisesti suuhun tungettuna ajaa saman asian. Tukehdun varmaan vielä joku yö.

Siltä varalta, että tukehdun niin olen tainnut laittaa jo jonnekin, että Ninalle stereot lapsille muut roinat. Prahasta ostetut koristepuut tulevat sitten mukanani hautaan. Turhaan kärkytte niitä senkin haaskat!

(Kuulen kuinka K hymähtää harmista...)