Mihin jäinkään? Niin. Eräänä torstai-iltana olin ystäväni kanssa katsomassa standuppia ja päätimme lähteä vielä jatkamaan muutamalle (eli turvat ja neljältä kotiin). Päädyimme kantapaikkaamme, jossa istahdimme mukavien miesten seuraan. He olivat eräästä isohkosta firmasta ja olivat kaupungissamme pitämässä jotain palaveria, jossa oli keskieuroopan ym. pomot. Kivaa oli ja viina virtasi. Pääsi puhumaan saksa ja englantia hirveessä tuubassa (ihme jos kukaan ymmärsi). Eräs sitten ihastui ystävääni ja eräs toinen minuun. No, tyypillisinä miehinä he sitten ruikuttivat hotellihuoneeseensa. Kieltäydyimme kohteliaasti tarjouksesta. Illan jatkuessa miehet sitten jo kyselivät, että mikä on se hinta millä lähdemme hotelliiin yöksi. Minäpä heitin ihan vitsinä, että 15000 euroa ja tähän ei sit sisälly mitään anaali- tai muuta erikoisuuksia. Nää ääliöt oli sitten valmiita maksamaan sen!!! Miettikää 15000 euroa käteen yhdestä yöstä! Istunpa sitten pankin päällä parasta aikaa....

Lähdinkö? Lähtikö kaveri? EI!!! Mentiin kaksin meille yöksi (kun asun keskustassa) ja herättiin aamulla valtavaan vitutukseen! 15000 €!! Hylkäsin! Kuinka tyhmä nainen voi olla? Vuosia olen ilmaiseksi antanut ja nyt kun sais rahaa niin ei! TYHMÄ!!!!

Tarvii rehellisesti sanoa, että jos olisin ollut yhtään vähemmän tuubassa niin olisin kyllä tajunnut jo yöllä mistä summista puhutaan. Että ottaa päähän. Tämä on varmasti se asia mikä kiikkustuolissa istuessa harmittaa... Ja parasta (tai pahinta) tässä asiassa on se, että tyyppi oli vielä ihan ok näkönen!