Minusta on tullut melkoisen pessimistinen, nyt sen huomaan. Päivä on alkanut hyvin ja jo odottelen koska tulee seuraava takaisku. Heräsin 6.30 (vapaa päivä!!!) ja söin muutaman palan suklaata. Todellakin. Sitä oli vielä jäljellä eilisiltaiselta mässytykseltä. Yritin nukkua, mutta kuopus oli sitä mieltä etten nuku. Aamupalaksi söin vain viinirypäleitä (Se suklaa meni jo ennen seitsemää ja vasta seitsemän jälkeen syödyt lasketaan) vaikka mieli teki tehdä popcorneja. Hyvä minä! Itsekuria löytyy. Ajattelin pestä auton ja imuroida sen. Eli energiaakin löytyy. Siis ajattelin. Vielä ei ole mitään tehty. Mutta koska olen keskivaikeasti masentunut niin jo pelkä ajattelu tuo plussa pisteitä. Eikös joo?

Kohta lähdetään kuopuksen kanssa kaverille. Siellä on huomenna tulossa 8-vuotis synttärit. Onnea S.! Toivottavasti lahja miellyttää. Löysin (jo aikaa sitten) aniliinin ja lilan sekoitusvärisen (mikä sana!) vakosamettitakin. Musta ainakin tosi sievä. Syndesankarin äiti oli sitä mieltä että kallis lahja vaan eipä tiedä mitä maksoi. Enkä kerro kun se utelu lukee tätä kuitenkin!

Mutta asiaan eli ei mitään asiaa. Kuka tiesi, että tänään on tomaatteja, tomaatteja stand up-komiikkaa Hämeenlinnassa kylän täydeltä. Kannattaa mennä! Olin viime vuonna muutamassa näytöksessä ja suosittelen. Ja suosittelen myös laittamaan tenat pöksyyn jos vaikka vahingossa lirahtaa.

Heipparallaa ja terkkuja työkaveri A:lle! (Se reppana on niin tyytyväinen kun nimi mainitaan)