Sain valtaisan inspiraation illalla ja leivoin kääretortun. Koska samalla mesetin K:n kanssa niin laitoin sitten taikinaan yhden munan liian vähän. Muuten ihan hyvä, mutta tuli aika kova. Kai se huomiseksi pehmenee jääkaapissa. Tai voihan sitä dipata kahviin niin tulee vähän kosteutta.

Yleensä olen ihan hyvä (lue:loistava) kokki, mutta ehkä tämä ilman vapaapäiviä- syksy ei ehkä tee ihan kaikesta parhainta meikäläisen aivoille. Viimeinen yövuoro. Vielä 9 h 30 min. Ei ole paljon eihän? ON SE!

Televisiostakaan ei tule mitään. Toisaalta sama asukas mikä on huutanut viimeiset kolme yötä jatkaa huutamistaan. Siinä minulle ohjelmaa. Nyt hän ei näe harhoja, mutta haluaa lähteä kotiin. Muuten veisin, mutta kun ei huutelijan jalat ole kantaneet moneen vuoteen... Toisaalta jos laittaisi parvekkeelle. Sieltä se huuto ei kuuluisi niin hyvin. On nimittäin hyvin hermoja ärsyttävää kuunnella samaa huutoa neljättä yötä. Ihan tällä 11,30 peruspalkalla. Nyt se huutaa täysillä, että kuolee. Noh, pidetään peukkuja.

Luin Myrkyttaren blogia aiheesta joulun tulo ja herraisä. Kaikki joululahjat on vielä ostamatta! Yleensä olen ostanut tähän mennessä noin 90% joululahjoista ja nyt ei mitään. Tai on K:lle jo lahja. Se on piilossa niin on ihan turha mennä penkomaan kotiani.

Kuopus leikki tänään E:n kanssa muotinäytöstä. Tämä kyseinen leikki jatkui sunnuntailta. Siihen sisältyi erittäin iso kasa vaatteita (kiitos An:lle jolta ne saatiin), musiikkia, vaatteiden levitystä kaikkialle. Ja mainitsiko vielä sen vaatteiden levityksen?

Kohta on pikkujoulu aika. Tulee kiirus. Ostin viime syksynä upean mekon pikkujouluja varten. Viime vuonna en ehtinyt kai yksiinkään pikkujouluihin ja nyt se mekko on kutistunut. Noin vain. Kaapissa. Pitäisi saada neljä  kiloa ainakin pois niin se EHKÄ mahtuisi... Ja kuukausi aikaa.. Kuka maksaisi rasvaimun?