Olin työpaikka haastattelussa. Työpaikkaan johon haluan. Menin 8 minuuttia myöhässä. Loistavaa. Kotona lisäksi huomasin, että minulla oli risaiset sukat. Ja juuri minä en koskaan käytä risaisia sukkia enkä siedä, että lapsenikaan käyttävät. Risaiset sukat menevät samantien poistoon. Kiiressä vaihdoin sukat lähtiessä ja siinä sitä oltiin... risaisten sukkien kanssa myöhässä haastattelusta. Loistavaa Veera! Haastattelussa jälleen kysyttiin tämä perinteinen miksi sinut pitäisi valita. Vastasin, että kun ette tuskin parempaa hoitajaa löydä. Lisäsin vielä huonoihin puoliini tavattoman korkean itsetunnon...

Telkasta tulee ohjelma pakkomielteistä. Mielenkiintoinen. Sitä katsellessa voi olla tyytyväinen, että on loppujen lopuksi aivan normaali. Yksi ohjelmassa esiintyvistä pelkää tankata autoa koska pelkää, että kastelee sen bensalla. Luoja, että olen normaali!

Sitten tämän veli tarkistelee ettei kukaan ole käynyt hänen kotonaan sillä välin kun on ollut poissa. Tarkistelee jääkaapin paikkaa, mukien paikkaa, tarkastelee onko kukaan avannut ovea ym. Poikien äiti on rikkonut lapsena heidän tavaroitaan jos pojat ovat tehneet jotain väärin. Tuleekohan kuopuksestakin tollanen kun "kadotan" hänen tavaroitaan... Mutta niitä leluja vain on liikaa!

Yksi pesee käsiään koko ajan. Ja pesee takkinsa jos joku ulkona vahingossa hipaisee tätä. Just joo...