Yhdeltä kaverilta tuli ihan outoja kysymyksiä yksi päivä tekstarina. Vähän tuli mieleen, että pitäiskö sen mennä jo töihin kesken äitiysloman. Jos se on tullut mökkihöperöksi. Kun ne asuukin metsän laidalla. Se viesti kuuluu näin: " Onko hevonvitun siemeniä myytävänä? Voiko pillunpäreistä rakentaa talon?Paljonko on helvetin16? Jos nainen antaa kaikkensa voitko ottaa hänen polkypyöränsä? Jos ylähuuli on pyöreänä niin millainen on alahuuli? Jos nainen sanoo, että älä laske sisään niin ketä hän tarkoittaa? Jos nainen tahtoo, että tulet takakautta niin tarkoittaako hän saunan ikkunaa?"

Näihin kysymyksiinähän on ihan selkeät vastaukset. Ensinnäkin hevonvitun siemeniä ei myydä koska niitä ei ole myytävänä. Hevonvittu on sieni ja sienet leviävät itiöistä. Tämän pitäisi kaikkien koulunsa käyneiden tietää...

Toiseksi pillunpäreistä voi rakentaa talon. Siitä vain tulee ovaalinmuotoinen. Tämä on ehkä vain teknisesti vaikeasti toteutettava talo, mutta onnea yritykselle.

Helvetin16 tarkoittaa ikää. 16 vuotiaat ovat aika helvetillisiä. Ainakin minä olin. Mikäli helvetin 16 kirjoitetaan erikseen niin silloin tarkoitetaan kaljaa tai siideriä. Eli ei puhuta mäyräkoirasta, sixpäkistä vaan helvetin 16:sta. Tämä nimitys johtuu siitä mikä on seuraavana aamuna edessä. Helvetti. Sekä sinkuille että varatuille.

Jos nainen antaa kaikkensa niin saa ottaa pölkupyörän, potkukelkan ja jopa kengät jalasta (jos ovat uudet, kuka nyt vanhoja ottaisi).

Pyöreän alahuulen vastakohta on kupera alahuuli. (Haloo, etkö totakaan tajunnut...)

Jos sanotaan, että älä laske sisään niin sillä tarkoitetaan kaikkia paitsi viinatrokareita ja hyvännäköisiä miehiä.

Kun puhutaan, että tulee takakautta niin ei todellakaan tarkoiteta saunan ikkunaa vaan takapihan tai parvekkeen ovea. Jos ei ole takapihaa tai parveketta niin ei  tarvitse tullakaan. Mutta jos puhutaan takaluukusta niin silloin voi tulla saunan tai makuuhuoneen ikkunasta. Tässä tapauksessa kannattaa ottaa jotain rasvaa tai mielummin öljyä mukaan sillä on aika noloa jos jää jumiin ikkunaan.