Laitoin sitten koneeseeni sellaset turvat, etten päässyt tänään omille blogisivuilleni... Ihan ite. Tätä se on kun täysin totaali-tollo tekee itse jotain. Onneksi sain muutettua asetuksia. Ihan ite.

Kolmoselta tulee joku täysi idiootti ohjelma (Leijonankita), jossa ihmiset esittelevät jotain omaa "loistavaa" liikeideaansa ja odottavat saavansa siihen sponsoritukea. Just joo... Ei se ohjelman idea sinänsä ole typerä vaan ne ihmiset jotka menevät esittelemään jo kuolleena syntyneitä ideoitaan. Äsken tuli joku nainen, jolla oli "loisto"idea markkinoida ja myydä itse tekemiään "taide-esineitä" netissä. Tai jotain sinnepäin. Ensinnäkin ne kipot ja koriste-esineet olivat ihan kamalia massatukkutavaraa. Toiseksi... no idea vaan oli aika floppi...

Joku nyt pyytää miljoonaa euroa johonkin helvetin lukulaitteeseen tai lukutelineeseen, joka maksaa ihan järjettömän paljon. Sit tää insinööri vielä ehdotti, että vanhuksille myydään... Juu! Kyllä vanhukset kykenevät lukemaan ilman lukulaitettakin. Ja siinä kohdin kun eivät enää pysty sitä itse tekemään niin eivät lue kun on terveys jo siinä vaiheessa, että.... HALOO!!!

Mistä noi keksii noita ideoitaan? Tekisivät jotain hyödyllistä senkin ajan.

Mäkin voisin keksiä jotain yhtä typerää. Vaikka, että perustan hierontakammarin joka menee lähelle asiakasta. Eli toiminta periaate on, että viisikymmentä hierojaa painaa kaupungin busseissa ja hieroo matkustajia. Sit kaduilla ne hierojat vois hieroa käsivarsia samalla kun hierottava kävelee. Joo. Talvella vois olla vähän kylmä, mutta ei se tosi hierojaaa haittaa!

Ja sit tähän loppuun kysymys. Jos joku sanoo sinulle, että haluaisi olla kärpäsenä seinällä kun olen suihkussa niin tarkoittaako se, että minun pitäisi lähettää tälle henkilölle kuva kylppärin seinästä?