Ehkä nämä läskit sittenkin alkavat pikkuhiljaa lähteä. Puolentoista viikon painontarkkailun jälkeen paino pudonnut 700 grammaa. Ja se on melkein jo kilo. Aamulla en uskaltanut mennä vaakaan koska heräsin yöllä neljältä ja söin aamupalaksi lehteä lukiessani kaksi munkkia. Olivat menneet muuten pilalle. Enkä olisi niitä ostanutkaan, mutta eräs ystäväni tuli toiselta paikkakunnalta kyläilemään. Muuten olen ihan tyytyväinen sillä vaaka näytti keskiviikko aamuna tosiaan 69,6. 69 heh heh...
Eilinen käsijumppa oli järjettömän raskas. Otin vielä ahneuksissani vahvimmat kuminauhat. Kädet olivat niin maitohapoilla tunnin jälkeen, etten saanut laskettua kuntopyörän satulaa alas. Onneksi K. oli mukana. Se jaksoi kun ei ollut ensimmäisellä puolen tunnin satsilla mukana. Jätti muka verkkarit kotiin ja haki.
Höyrysaunassa ei ollut enää niin mukavaa. Jotkut muutkin olivat keksineet, että jos puhuu idioottia niin muut lähtee. Jouduttiin siirtymään K:n kanssa tavalliseen saunaan. Ei nimittäin jaksanut ihan kamalasti kiinnostaa kuinka jotain Satua oli purrut punkki. Siinä ne urpot mietti, kuinka iso rengas oli punkin puremasta tullut käteen ja saiko Satu lääkekuurin. Hitto. Olis purru edes hirvi niin siinä olis ollut jo ihmettelemistä.