Kyllä on taas niin mukavaa sekä itsellä, että kanssatovereilla kun meikäläisellä on menkat. Olo on vuoroin itkuinen ja vuoroin ahdistunut ja vuoroin kiukkuinen ja vuoroin raivoisa ja vuoroin ärtyisä. Tässä sitä sitten pitäisi olla mukavana hoitajana töissä. Lisäksi tänään valkeni, että minulta on tekemättä yksi tehtävä. 5 sivuinen arvostelu muutamasta nykykirjasta. Olisi pitänyt seurata muutama kuukausi kirjallisuuskritiikkiä. Niinpä niin. Ei juuri nyt ehdi kun muutama viikko aikaa tehdä se tehtävä. Näppärä olen ikäisekseni.

Lisäksi vuokralaiselle pitää tilata putkimies kun lattiakaivo ei vedä. Tänään en ehtinyt soittaa niin yritän huomenna. Tietysti voisi sitäkin asiaa venyttää keväälle. Kyllähän he voisivat käydä vaikka vanhemmillaan suihkussa. Tai kavereillaan.

Tilillä on vajaa euro rahaa. Perjantaina on tili. Olen aivan varma, että siitäkin tilistä taas puuttuu puolet lisistä. Viimeisen vuoden aikana on yksi tai kaksi tiliä ollut asianmukaisesti maksettuna. Kaiken huippu oli viime joulun ylimääräisten vapaiden maksaminen. Viimeiset lisät tulivat joulusta huhtikuussa! Soittelin aika tiiviiseen tahtiin palkanmaksuun ja silti ei lisiä tullut ajoissa. Minusta on vain järjetöntä soitella jatkuvasti omien palkkojensa perään. Tammikuussa pitäisi saada kaikki lisät ja lomat rahoina niin veikkaanpa ihan villisti, että maaliskuussa tulevat viimeiset pennoset. Vielä reilu kuusi tuntia tätä mukavaa työmaata...