Se, että palkasta puuttui kolmen päivän palkka ei riittänyt. Tilinauhaa tarkastaessani puuttui myös muutama yölisä. Laskut sitten maksettuani jäikin tilille 9 euroa. Nyt kaipaisin sijoitusvinkkejä. Mihin kaikkeen kannattaisi nämä rahat sijoittaa? Hajautanko vai laitanko koko summan johonkin tiettyyn. Ehkä ostan Helsingistä sijoitusasunnon.

Ei juuri naurata tilille jäänyt 9 euroa. Seuraavan kerran rahaa tulee 21.11. Kuukauden päästä tulevasta tilistäkin menee veroa jo kakkosprosentin mukaan eli huikeat 41%. Oma moka kun jätin veroprosentin tahallani alhaiseksi enkä nostattanut tulorajaa. Tiedän, että ensi vuonna joudun maksamaan muutaman satasen. Tähän asti olenkin aina saanut takaisin veronpalautuksia.

Muutama joululahja on jo ostettu ja vielä useampi mietittynä valmiiksi. Niistä ei tarvitse enää stressata kovinkaan paljoa. Seuraavaksi voi huolehtia joulun työvuoroista. Itsenäisyyspäivän olen näillä näkymin vapaalla. Olen siis ihan puhtaasti kotona lasten kanssa ja tuijotan televisiosta linnan juhlia popcornikulho sylissä. Juhlan kunniaksi voisi vaikka pukeutua johonkin kivaan. Kuten esimerkiksi pyjamaan.