Cipralex-kerhon kanssa ajankuluksi höyrysaunassa mietittiin millaiset hautajaiset halumme. Tulin sellaiseen tulokseen, että kirkossa pitää soittaa sekä Depeche Modea että Metallicaa. Saa tulla nauhalta jos kanttori ei osaa soittaa. Bileet ei saa olla surumielisiä koska itkua maailmassa on liikaa. Pitää nauraa ja muistella hyvällä. Okei. Jos ei hyvää löydy niin pahalla. Pääasia ettei unohdu. Ruokapuolta ei ehditty puhua kun alkoi pyörryttää se kuumuus. Viinaa pitää olla. Että perinteiset Kyllikki-tupari-perseet kaikille. Heheh.

Sitten suihkun puolella päästiin miettimään häitä. K. totesi, että minä tulen olemaan seuraava morsmaikku kun sentään tapaan joskus jotain miespuolista. Jaha. Jos nyt ei kuitenkaan... Laitan kuitenkin lahjalistaa jos joku varuks haluaa ostaa jotain.
- pentikiltä vanilija sarjaa paitsi ei kahvikuppeja kun ne on niin rumia.
- audi (musta tai valkoinen)
- omakotitalo ja kaasolle newbeatle (se huutelee tossa jotain kanssa). (paitsi mun häihin tulee monta kaasoa ettei yhden tarvi järkätä kaikkea.
- joku kiva taulu. Ei Juhani Palmua. Sillä 90% on kamalia. Tai ei mun tyylisiä sanotaan.
-telkka
- jotain sairaanhienoja kuoharilaseja
- mikki hiiri leivänpaahdin

Kosinta. Se ei saa olla mikään perinteinen sormus shampanjalasissa hienossa ravintolassa vaan jotain persoonallista. Ehdotin Herra M.lle että sormus tumman tsekkiolut pullon pohjalla olis aika hulpee. Ensinnäkin kukaan ei saa sormusta sellasen ahtaan suuaukon kautta sisään... Polvilleen pitää mennä (vaikka selkä olis kuinka kipee). Paikka pitää olla sellainen missä ei ole muita. Vihaan kaikkea julkisilla paikolla tapahtuvaa sähläystä. Miettiikö kukaan muu tällaisia? Vai ollaanko me Cipralex-kerhossa ainoita kahjoja? Häiden suhteen mulla ei ole paljon vaatimuksia. Kirsikkahääkakku pitää olla ja Halvatun Papat soittamassa. Näistä kahdesta asiasta en luovu!

Mutta yhteenvedoksi voi sanoa, että kyllä kuntoilu kannattaa kun saunassa tulee näin hienoja asioita esille. Elämän suuria kysymyksiä ja ratkaisuja!