Pääsiäinen vapaana? Juu ei. Muutama tunti vielä jäljellä tästä 14 tunnin työrupeamasta. Huomenna piti pitää vapaa päivä. Ei se nyt ihan niin mennytkään. Tulen huomenna aamuvuoroon eli tällä viikolla ei vapaa päivää ja ensi viikolla yksi ja sekin vasta sunnuntaina. Itsepä olen itseni tähän jamaan ajanut. Ei voi mitään kun on työhullu niin on. Palkkaa tulee näiltä pääsiäispäiviltä niin paljon, että ei tarvitsisi mennä töihin ennen toukokuun puolta väliä. Voisiko joku muistuttaa minua tästä ennen kuin taas kasaan kalenteriini lisää töitä. Niin piti vähäntää hierontojakin, mutta kun toiset niin kauniisti pyysivät ja ovat jumissa niskoistaan niin sovin torstaille ja lauantaille hierontoja... Mitä minun pitäisi tehdä itselleni? Maksan ainakin pääsäiäisviikon palkoista pois vähän lainaa. Milanoonkin riittää tarpeeksi rahaa käyttöön. Nyt itsellä hartiat ja pakarat hieman kireinä ja tätä tahtia tilanne tulee pysymään samana. Ehkä jos tiistaina tai keskiviikkona saisi itse hieronnan...

Sen ensi sunnuntain pidän vapaana!

Eilen piti mennä käymään parilla kaverilla kun olisi ollut aikaa niin ei vastata puhelimeen. Kiva olla suosittu... Että seuraavan kerran on mahdollista nähdä meikäläistä kahden viikon kuluttua (vai oliko mulla se viikonloppu jo bookattu täyteen???) lauantaina tai sunnuntaina.

Jos S:lla on kolmeksi kuukaudeksi kalenteri täynnä (mikä aivan ymmärrettävää hänen työnsä/opiskelunsa laadusta johtuen) niin minulla ei ole kuin tällä hetkellä 23.5 asti. Että ihan kivasti menee... On siellä sellaisia muutaman tunnin taukoja jossa voisi ehtiä käymään kavereilla (jos vastaavat puhelimeen), mutta mitään pidempää ei ehdi tekemään.. Lomaa pidän sitten.. pari viikkoa heinäkuussa... Jihuu!!