Ensimmäinen koulupäivä ja meni ihan kivasti. Toinen koulupäivä ja lapsi myöhästyi. Kuulin pihalla kun koulun kello soi ja lapsi tuli vasta rappusissa vastaan. Niinpä. Hyvin alkaa. Huone on kuin pommin jäljiltä vaikka oli sopimus, että huone kolme kuukautta siistinä ja kokeista ei alle8 niin seeprapeipot muuttaa meille. Ei pelkoa. Huone ollut siistinä ennätys ajan - 12 tuntia. Tai oli siistinä.
Eilen menin tekemään keikan entiseen työpaikkaani ja koska isänsä asuu tällä samalla paikkakunnalla niin lapsella oli mahdollisuus tulla mukaan. Ei halunnut. Eikä olisi halunnut lähteä viime perjantaina isälleen kun kotona olisi hauskempaa. Tätäkö se nyt takoittaa kun sanotaan, että lapsen olisi parempi asua isällään? Kun ei halua mennä niin pakkomuutetaan kun jotkut sukulaiset sitä haluavat. Joskus kun olisi kiva ajatella sitä lasta. Ai, mutta minähän en sitä tee. Niinhän se meni? Poika on intopinkeenä kun pääsee partioon ja sählyyn ja ehkä sinne jonnekin teatterihommaankin.
Eilen lähtiessä annoin kolme tehtävää lapselle (josta tulee palkkaa kyllä). Vie lehtiroskat, vie roskat ja tee läksyt. Kaksi oli tehnyt. Eli ei lukenut läksyjään. Laiska mikä laiska. Ehkä se tsemppaus tulee jossain vaiheessa.