Päätin ottaa itselleni hieman aikaa kerrankin. Täksi illaksi en ole järjetänyt mitään ohjelmaa. Ihan vain olen. Tulin entiselle kotipaikkakunnalleni tekemään keikkaa ja majailen jälleen kerran ihanalla ystävälläni. (Joka taitaa olla alkoholisti?) Vein kolme täyttä kassia tyhjiä tölkkejä kauppaan, saldo oli 8 euroa puhdasta rahaa. Ostin niillä uusia siideritölkkejä...  Ei kai haitannut Marjo? Ja ostin kaappiin lisäksi Rekorderligin mansikka-lime sidua. Ihan jos et ole koskaan juonut niin maista ja kokeile.
Televisiota en aukaise vaan päätin, että tänään tehdään runouden tehtävä valmiiksi. Lisäksi mukana on muutama lukematon Parnasso (kirjallisuuslehti). Huomenna aamuna seitsemäksi töihin, joten aikomustakaan ei ole lähteä mihinkään vaan ihan olla kotona (tai siis M:lla) ja syödä popcorneja. Teen tonnikalasalaattia ja luen luustokokeeseen. Os pisiforme, os triquetrum, os lunatum, os scaphoideum. Siinä oikean ranteen alemmat luut kämmenenpuolelta. Alkaa jo joitan jäädä päähänkin. Nyt kun alan oikein ajattelemaan niin en sitten ehdi kaikkea tekemään... Kun kymmeneltä pitää mennä kuitenkin nukkumaan. Näin siis lauantai iltana.

Kuukauden päästä jo jouluaatto. Mitä ajattelit tehdä? Olen töissä iltavuorossa. Mitäs sitten teet joulupäivänä? Olen aamuvuorossa. Lapset ovat mummoloissa tai jossain joten ajattelin ihan olla yleishyödyllinen ja olla töissä. Saavat ne olla vapaalla ketkä haluavat. Uudenvuoden yönkin olen töissä. Mutta nyt ei ole enää mitään sanottavaa joten menen tekemään salaattia niin saan tänään jotain syödäkin.