Siskoni soitti aamulla kun oli tunnistanut töissä kanssani olleen sijaisen. Tämä oli kuulemma mäikinyt siskoani turpaan jokunen vuosi sitten "pienehkössä sievässä". Lainausmerkeissä siksi kun se ei ole pientä eikä sievää koskaan varmaan nähnyt... Kamala kun olen ilkeä. (Jep, jep)

Tapetilla kun on juuri tämä järkyttävä Nokian tapaus niin ei voi muuta kuin ihmetellä miksi on ne psykologiset testit jätetty pois. Ymmärrän kyllä, että kouluilla ei ole varaa niitä maksaa eikä ehkä pidäkään vaan hinta perittävä mieluiten kouluun pyrkivältä. Tässä kohdin kuulen äänen joka puhuu eritasa-arvosuudesta. Köyhillä ei ole varaa maksaa. Tiedän, mutta miettikää sitä kuinka halpaa Suomessa opiskelu on. Ihan ilmaista! Joten muutama kymppi sinne tänne soveltuvuustesteistä. Itse muuten sain täydet viisi aikoinani... Köhöm...

Asia on tosiaan ollut työpaikallla nyt hyvinkin esillä. Kaikki ovat olleet ehdottoman järkyttyneitä kuinka näin voi päästä tapahtumaan. Miksei kukaan ole huomannut, että ihmisellä on niin kova hätä, että hänen pitää muita ihmisiä tappaa. Enkä suinkaa osoita sormella koulukavereita, opettajia, työkavereita tai ketään muutakaan sillä jos joku haluaa antaa hyvän kuvan itsestään niin siinähän antaa eikä muuta voi epäillä. En tiedä taustoja tai muutakaan paitsi mitä lehdestä olen lukenut, joten spekulointi sikseen.

Kohta loppuu työvuoro ja pääsee nukkumaan. Perjantai ilta. Nukkumaan. Toivottavasti saan iltavuoron jälkeen nukuttua. Öitä.