Katsoiko kukaan ohjelmaa? Siellä yksi tampiaivo nainen kertoo kuinka hän aina tekee ruuan kun toinen tulee navetasta. Leipoo pullia ja elää sitä varten, että on mies ja lapset. HALOO!!!!

Kehittäkää nyt jotain vähän omaperäsempää tai todellisempaa. Ja jos olette tosissanne niin just joo. Miettikää nyt! 2000-luku. Jokaisella on mahdollisuus hankkia itse elantonsa eikä olla kenenkään keittiöorjana. Tasapainoinen parisuhde on aivan eri asia. Sori vaan...

Pitäisikö minun hakea miestä esittelemällä itseni näin: Hei olen miltei täydellinen nainen (sävyisä, leppoinen, mukava, hillitty, iloinen, orja-ainesta) ja teen helvetin hyvää ruokaa. Sängyssä olen parhain mitä olet ikinä kokenut. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä... tai älä otakaan koska olet kuitenkin itseäsi täynnä oleva paskakasa. Tollaisia "täydellisiä naisia" miehet etsivät vai? En ole. Enkä halua. Olen vittumainen ihminen ja näytän sen myös. Ystäväni ovat ystäviäni vain sen vuoksi etteivät uskalla olla olematta ystäviäni (terkkuja Marjolle).

Eräs ystäväni juuri erosi miehestä joka ei olisi antanut vaimon mennä töihin ja vaati, että tämä hoitaa lapset ja tekee ruuan ja siivoaa ja... Niin. Erosi tosiaan kun oli katsellut tätä touhua 8 vuotta... Ihme ja kumma... Nimittäin, että kesti niin kauan.

Kylläpä tämä aika kuukaudesta tekee naiselle ihmeitä...