Oli mukavaa. Kuulin useita kommentteja, että onpa Veera oudon hiljainen. Oikeasti olin niin väsynyt, että ei paljon jaksanut. Ihanaa oli kuitenkin vaikken kohmonnut ja aukonut päätäni niin kuin yleensä. Tammikuusta helpottaa kun ei tarvitse enää käydä samaan aikaan töissä täysiä työvuorolistoja opiskelun lisäksi. Onneksi ei enää kuin kaksi kuukautta. Ja joulukuukin on helpompi kun on joululoma koulusta sekä yksi etäviikko ja töistä saa ylimääräisiä vapaita joulun vuoksi. Marraskuun kun vielä jaksaa.

Pieni (tai aika iso) piristysruiske oli perjantaina se, että aiemmin kertomani mies (Mikko, nimi muuten muutettu) soitti. Olisi tullut perjantaina kyläilemään, mutta istuin jos bussissa kohti satamaa... Nyyh. Laivareissu ennen kaikkea.

Piti oikein käydä kalenterista tarkistamassa. Kyllä. Menkat tulossa. Kumma, että olen ollut tänään ja eilen illalla niin ärtyisä. Ehkä hieman. Laitoin puhelimen äänettömälle koska ehkä on parempi, etten puhu kenenkään kanssa tänään. Enkä edes jaksa. Kohta pitää lähteä töihin ja illalla takaisin. Aamuksi kouluun.

Koska pidetään tyttöjen ilta? Ei olla pidetty peli-iltaa pitkään aikaan. Olisi mukavaa pitkästä aikaa. Tammikuussa voisi pitää samalla afterChristmas-bileet? Missä pidetään ja koska?