On se. Tänään se kauan odotettu ensimmäinen vapaapäivä kuukauteen.  Se edellinenkin "tuhraantui" esikoisen synttäreihin. Nyt saan siis vain olla. Eli tehdä kaikki tekemättömät työt. Aloitin aamulla tekemään jo eräitä arvosteluja opiskelukolleegoille (kirjoittamisen ei hieronta) ja sain ne jopa lähettyä. Välillä kävin pesemässä pyykkiä (neljä koneellista) ja nyt operaatioKuivaus. Ystäväni Taina soitti ja tulee kyläilemään pitkästä aikaa. Eli olisi mentävä kauppaankin... Puoli tuntia aikaa vielä ennenkuin päivän ensimmäinen hieronta-asiakas tulee. Kyllä ehdin. Varsinkin kun on meikkaus kesken (en todellakaan mene kauppaan ilman ripsiväriä!). Periaatteessa tälle naamalle pitäsi antaa aikaa meikata, mutta koska nyt ei ajan riento salli niin vähemmällä on pärjättävä. Enhän minä siitä kärsi vaan muut! Että tervetuloa Taina!

Voi olla, että kampaan hiuksetkin. Toisaalta ne voi laittaa ponnarille niin kukaan ei tiedä etten ole kammannut niitä koko viikkoon. Pitäisiköhän minun laittaa pystyy meikki-tyyli-muoti-blogi? Kun näyttää siltä, että ihan täysillä aina panostan tähän ulkonäkööni? Heh heh...

No, huomenna kun lähden ihan ihmisten ilmoille sinne laivareissulle. Toisaalta kun kaikki on siellä kuitenkin niin kännissä ettei näe miltä toinen näyttää. Ja tarkoitus ei ole mennä itseään tyrkylle viemään vaan viettämään hauskaa tyttöjen kesken niin... Pesen aamulla vain hiukset. Joo!

P.s. meillä tuoksuu taivaalliselta. Ne uudet tuoksukynttilät on ihania! Inkiväärikurpitsa..